To prawda... ludzie nie zasługują na zwierzęta. Dla mnie to takie antydepresanty..
Zobacz załącznik 1385894
Zobacz załącznik 1385896
reklama
Ceonis
Fanka BB :)
Oczywiście!Najpijcie się za mnie !
Kupilam sobie piwo bezalkoholowe (przy metotreksie nie wolno nawet kurła pić)
Kamilad
Właśnie pije winko na Twoje zdrowieNajpijcie się za mnie !
Kupilam sobie piwo bezalkoholowe (przy metotreksie nie wolno nawet kurła pić)
Moonstone
Moderator
K., ja naprawdę chcę się cieszyć seksem.
Zaraz się rozryczę
Zaraz się rozryczę
Co by się w poniedziałek nie okazało to naprawdę dam znać. Wiem co czujesz ja próbuję już prawie 10 lat. W lutym dostałam złota radę żeby zacząć cieszyć się seksem a nie myśleć i pomyślałam to samo co ty. Aczkolwiek mam wrażenie że przez te 10 lat przechodziłam różne etapy myślenia bądź nie. Napiszę coś więcej jeśli się potwierdzi. A może warto byłoby się wspomóc jakimś dobrym sprawdzonym i zajmującym się podobnymi tematami psychologiem...ale to tylko taka luźna sugestia.
Moonstone
Moderator
Wyglada trochę jak moja S.A to moja dzisiejsza pobudka Zobacz załącznik 1385915
(Mam 3 koty i psa XD)
L
Ladycarooo
Gość
Tu masz rację. Powinnam iść na terapię z tym. Ale póki co nie jestem gotowa..Co by się w poniedziałek nie okazało to naprawdę dam znać. Wiem co czujesz ja próbuję już prawie 10 lat. W lutym dostałam złota radę żeby zacząć cieszyć się seksem a nie myśleć i pomyślałam to samo co ty. Aczkolwiek mam wrażenie że przez te 10 lat przechodziłam różne etapy myślenia bądź nie. Napiszę coś więcej jeśli się potwierdzi. A może warto byłoby się wspomóc jakimś dobrym sprawdzonym i zajmującym się podobnymi tematami psychologiem...ale to tylko taka luźna sugestia.
Kamilad
Wyglada trochę jak moja S.
(Mam 3 koty i psa XD)
reklama
L
Ladycarooo
Gość
no ja się cieszę seksem i co. I nic. Dlaczego ludzie zakładają, ze skoro się staram to nie uprawiam seksu dla przyjemności?To się wyklucza, czy jak?Co by się w poniedziałek nie okazało to naprawdę dam znać. Wiem co czujesz ja próbuję już prawie 10 lat. W lutym dostałam złota radę żeby zacząć cieszyć się seksem a nie myśleć i pomyślałam to samo co ty. Aczkolwiek mam wrażenie że przez te 10 lat przechodziłam różne etapy myślenia bądź nie. Napiszę coś więcej jeśli się potwierdzi. A może warto byłoby się wspomóc jakimś dobrym sprawdzonym i zajmującym się podobnymi tematami psychologiem...ale to tylko taka luźna sugestia.
Z resztą, dla ludzi dających takie ebzmyśle rady ludziom, którzy nie mogą zajść w ciążę jest oddzielne miejsce w piekle
Podziel się: