Ludmi_mom
Fanka BB :)
Będę informowaćTrzymam kciuki mocno daj koniecznie znać popołudniu jaki wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę informowaćTrzymam kciuki mocno daj koniecznie znać popołudniu jaki wynik
Ona pewnie sama miała problem wstać a tak się poświęciłaśi spóźnienie mojej ginekolog dla której wstałam o 5:30
Takie wiadomości też tu są potrzebne, dajesz nadzieję, że nam się też w końcu udaCześć, dziewczyny, ja wiem, że jest prima aprilis, i że nastroje raczej takie sobie, ale chciałam tylko powiedzieć, że pierwszy raz w życiu idę zaraz na betę. Robiłam dziś sikańca i coś tam przebija. Boję się strasznie kolejnego rozczarowania. Bałam się dziś nawet na test nasikać.
Wiem, że mało się tu udzielam i nie mogę prosić za bardzo o trzymanie kciuków za mnie, ale chcialam po prostu, żebyście wiedziały.
O to to to. Dobrze prawisz! PionaJa tez nie umiałam przez połowę życia, najchętniej spałabym do południa, szła spać nad ranem i wydawałam cała kasę tydzień po wypłacie, teraz nawet w wolne dni wstaję o 6 rano, chodzę spać z kurami a każdą złotówkę obejrzę 10 razy zanim wydam i nich mi ktoś powie, ze człowiek się nie zmienia z wiekiem
Ściskam kciuki i czekam na wynik!!Cześć, dziewczyny, ja wiem, że jest prima aprilis, i że nastroje raczej takie sobie, ale chciałam tylko powiedzieć, że pierwszy raz w życiu idę zaraz na betę. Robiłam dziś sikańca i coś tam przebija. Boję się strasznie kolejnego rozczarowania. Bałam się dziś nawet na test nasikać.
Wiem, że mało się tu udzielam i nie mogę prosić za bardzo o trzymanie kciuków za mnie, ale chcialam po prostu, żebyście wiedziały.
Na radość jeszcze za wcześnie, ale dziękuję! Już raz miałam ciążę biochemiczną, więc staram się nie emocjonowaćTakie wiadomości też tu są potrzebne, dajesz nadzieję, że nam się też w końcu uda
Na radość jeszcze za wcześnie, ale dziękuję! Już raz miałam ciążę biochemiczną, więc staram się nie emocjonować
bierzesz Ovi czy samo pęka?Wróciłam. Pęcherzyk z lewego jajnika wyparował, na prawym ma jakieś 21,5 może 22 mm, ale nie byłyśmy w stanie go dobrze pomierzyć bo schował się za jelitami i ni cholery nie dało się dziada odsłonić w pełni. Podobno, mam śluz w środku elegancki, ale na zewnątrz nic nie widać. Endometrium niecałe 10 mm. No i w sumie tyle
nie biorę. Ovitrelle mi nie przyspiesza pęknięcia. Więc szkoda kasy i nerwów na wciąż pozytywne testybierzesz Ovi czy samo pęka?