reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Cześć, dziewczyny, ja wiem, że jest prima aprilis, i że nastroje raczej takie sobie, ale chciałam tylko powiedzieć, że pierwszy raz w życiu idę zaraz na betę. Robiłam dziś sikańca i coś tam przebija. Boję się strasznie kolejnego rozczarowania. Bałam się dziś nawet na test nasikać.
Wiem, że mało się tu udzielam i nie mogę prosić za bardzo o trzymanie kciuków za mnie, ale chcialam po prostu, żebyście wiedziały.
Takie wiadomości też tu są potrzebne, dajesz nadzieję, że nam się też w końcu uda 😉

Ja tez nie umiałam przez połowę życia, najchętniej spałabym do południa, szła spać nad ranem i wydawałam cała kasę tydzień po wypłacie, teraz nawet w wolne dni wstaję o 6 rano, chodzę spać z kurami a każdą złotówkę obejrzę 10 razy zanim wydam 😅 i nich mi ktoś powie, ze człowiek się nie zmienia z wiekiem 🥲
O to to to. Dobrze prawisz! Piona

Cześć, dziewczyny, ja wiem, że jest prima aprilis, i że nastroje raczej takie sobie, ale chciałam tylko powiedzieć, że pierwszy raz w życiu idę zaraz na betę. Robiłam dziś sikańca i coś tam przebija. Boję się strasznie kolejnego rozczarowania. Bałam się dziś nawet na test nasikać.
Wiem, że mało się tu udzielam i nie mogę prosić za bardzo o trzymanie kciuków za mnie, ale chcialam po prostu, żebyście wiedziały.
Ściskam kciuki i czekam na wynik!!

Wróciłam. Pęcherzyk z lewego jajnika wyparował, na prawym ma jakieś 21,5 może 22 mm, ale nie byłyśmy w stanie go dobrze pomierzyć bo schował się za jelitami i ni cholery nie dało się dziada odsłonić w pełni. Podobno, mam śluz w środku elegancki, ale na zewnątrz nic nie widać. Endometrium niecałe 10 mm. No i w sumie tyle

Wróciłam. Pęcherzyk z lewego jajnika wyparował, na prawym ma jakieś 21,5 może 22 mm, ale nie byłyśmy w stanie go dobrze pomierzyć bo schował się za jelitami i ni cholery nie dało się dziada odsłonić w pełni. Podobno, mam śluz w środku elegancki, ale na zewnątrz nic nie widać. Endometrium niecałe 10 mm. No i w sumie tyle
bierzesz Ovi czy samo pęka?

reklama
Do góry