reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Proga im więcej tym lepiej [emoji16][emoji16][emoji16]
Śledzę na tiktoku laske po in vitro.
Ostatnio oznaczała progesteron i wyszedł jej ponad 700[emoji23] z tym, że już jest potwierdzona ciąża, ale i tak ten wynik mnie zszokował
Dziękuje Wam. Byłam pewna, że żadne odchyły nie są dobre i myślałam, że jest coś nie tak.

Proga im więcej tym lepiej [emoji16][emoji16][emoji16]
Śledzę na tiktoku laske po in vitro.
Ostatnio oznaczała progesteron i wyszedł jej ponad 700[emoji23] z tym, że już jest potwierdzona ciąża, ale i tak ten wynik mnie zszokował
śledzę tę samą laskę i tak samo nie wiedziałam, że to możliwe mieć takiego progra w ogóle :O to cycki to chyba eksplodować chcą XD

A pytaj :)
Duńska klinika z polecenia. Zaczęłyśmy z ukraińską, która była filią polskiej, ale tam było strasznie…
Generalnie to wygląda tak, ze kontaktujesz się z kliniką w Danii online, dostajesz mailem listę badań do zrobienia, wysyłasz im wyniki wraz z tłumaczeniami, potem masz wizytę on line z lekarzem, a następnie z położną, wybierasz nasienie z banku (tez online), bank je wysyła do kliniki i ono sobie tam czeka. Potem dostajesz od nich recepty w zależności od protokołu i uzbrojona w nie idziesz sobie do swojego lekarza w Polsce, który je przepisuje na polskie recepty i potem robi monitoring i wpisuje wyniki na taką formatkę, którą klinika wysłała, żeby nie było problemów z tłumaczeniem. Szanujesz to i wysyłasz do Danii wraz ze zdjęciami i oni Ci odpisują co dalej. Lekarz w Polsce nie ma bezpośredniego kontaktu z kliniką w Danii. Lecisz na miejsce już na samą inseminację.
Przy in vitro jest podobna procedura tylko musisz polecieć dwa razy, raz na pobranie komórek i raz na transfer.
obecnie mieszkam w Dani więc to co piszesz bardzo mnie zainteresowało!🤔😅 musze chyba porozmawiać z lekarzem rodzinnym moze on mi przedstawi jakies opcje😀

reklama
obecnie mieszkam w Dani więc to co piszesz bardzo mnie zainteresowało!🤔😅 musze chyba porozmawiać z lekarzem rodzinnym moze on mi przedstawi jakies opcje😀
Przy inseminacji nasieniem partnera to już w ogóle niewielkie kwoty, jeszcze jak dojazdy odpadają ;) Miałam kontakt z 2 klinikami, w pierwszej było miło, ale chaotycznie i trudny kontakt, obecna bez zarzutu jak na ten moment. No i znam osoby, które wyszły od nich z oczekiwanymi efektami :)

Do góry