reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja również :) Może ostatnio się nie udzielałam, ale czytałam wszystkie posty :) U mnie dziś 22 dc, więc jeszcze trochę i okaże się czy ten cykl był owocny :D
u mnie dzisiaj 23dc i chyba owu w końcu była, bo juz trzeci dzień temperatura podwyższona 😁 Teraz czekam na @,bo nie mam złudzeń, że się udało przez choróbsko męża...

u mnie dzisiaj 23dc i chyba owu w końcu była, bo juz trzeci dzień temperatura podwyższona 😁 Teraz czekam na @,bo nie mam złudzeń, że się udało przez choróbsko męża...
Ej, liczy się pozytywne nastawienie :D Jak nie ten cykl to następny :D Ja w tym cyklu nie sprawdzałam owulacji, nie doszukuje się objawów jak to miałam w zwyczaju w poprzednich miesiącach 😹

U mnie do planowanego okresu 4 dni, nie mam pojęia kiedy była owulacja bo nie sprawdzam. No ale nie było wybitnie dużo starań, z reszta test z wczoraj bielszy być nie może wiec też nie mam złudzeń.

reklama
Do góry