reklama
INKA1990
Fanka BB :)
U mnie też prolaktyna wysoka i żałuję, że nie zbadałam jej pół roku temu. Od dwóch tygodni biorę norprolac i ciekawa jestem jak teraz. Ale ginekolog kazała mi powtórzyć badania dopiero za trzy miesiące jeśli nie uda się zajść w ciążę do tego czasu. Dzisiaj 7 dpo więc jestem ciekawa czy coś z tego będzie w tym miesiącu.A te badania prolaktyny robiłaś wcześniej czy dopiero jak nie udawało się od dłuższego czasu? Bo jestem jakby w tej samej sytuacji, z tym że krzywa cukrowa wygląda w porządku, wszystkie inne hormony w normie, a ta prolaktyna taka wysoka z powietrza chyba wyszła...
Bibi89
Chyba ciężko by mi było coś wybraćZależy od opcji, którą wybierzesz. Masz dawców otwartych - dziecko po 18rz będzie mogło dowiedzieć się kim ten człowiek jest i zamkniętych - tu tej opcji nie ma. Ci z pierwszej grupy czasem udostępniają zdjęcia siebie jako dorosłych, a wszyscy jako dzieci. Także filtrami sobie wybierasz takie rzeczy jak kolor skory, rasa, kolor oczu, włosów, wagę, wzrost, grupę krwi i potem wyskakują Ci profile, w których masz wszystko - od wspomnianego już zdjęcia jako dziecko przez ulubiony kolor, jedzenie, najszczęśliwszy dzień w życiu, przez odręczną notatkę i próbkę głosu po historię medyczną delikwenta, jego rodziców i dziadków
Lea2022
Moderator
Tak naprawdę to warto patrzeć przede wszystkim na tę historię medyczną no i czy przypadkiem nie wykazuje psychopatycznych skłonności. Reszta to czysta loteria, ale to dość zabawny proces, taki casting.Brzmi jak naprawdę fajna opcja! Czytam z zaciekawieniem. To wspaniałe ze ma sie dostęp do tylu ważnych ale i interesujących cech, i formacji na temat dawcy!
Lea2022
Moderator
Dziękuję! <3To nawet nie tak tragicznie! Życzę powodzenia
Tak, w sensie koszt nasienia jest taki sam niezależnie od miejsca wysyłki, a nawet tu jest taniej, bo to to samo miasto. A same procedury mają naprawdę sensowne ceny. Zobaczymy jak z jakością, ale na razie jest świetnie. Odpisują w ciągu 2h na maile, lekarka świetna, położna też. Tylko nagle sobie uświadamiasz, że Twój angielski jest ubogi - np nie wiesz jak jest jajnik o budowie drobnopecherzykowej czy inne endometrium trzywarstwowe
mags146
Zaangażowana w BB
No to raczej nie jest angielski którym posługuja się ludzie na co dzien, wątpię żeby większość Anglików znala takie słownictwoDziękuję! <3
Tak, w sensie koszt nasienia jest taki sam niezależnie od miejsca wysyłki, a nawet tu jest taniej, bo to to samo miasto. A same procedury mają naprawdę sensowne ceny. Zobaczymy jak z jakością, ale na razie jest świetnie. Odpisują w ciągu 2h na maile, lekarka świetna, położna też. Tylko nagle sobie uświadamiasz, że Twój angielski jest ubogi - np nie wiesz jak jest jajnik o budowie drobnopecherzykowej czy inne endometrium trzywarstwowe
Tinulka
Moderator
pluto_nova
Moderator
my tu zaraz paznokcie zjemy w oczekiwaniu! Chcemy informacji!Sama nie jestem pewna tego co widzę, a nie chce sobie wmawiać wrzucę jak powtórzę, jeśli faktycznie będzie pozytywny.
lady_in_blue
To chyba nie mnie chciałaś zawołać. Ja dzisiaj 22 dzień cyklu więc to testowania jeszcze kilka dni .
reklama
Tinulka
Moderator
To chyba nie mnie chciałaś zawołać. Ja dzisiaj 22 dzień cyklu więc to testowania jeszcze kilka dni .
Sorry pomyliłam
Podziel się: