olka11135
Fanka BB :)
@olka11135 przypomnisz jak u Ciebie wykryli ciążę ektopową? (Just in case)
Właśnie tak do tego podchodzę. Przeszłam już etap szoku ze sie udało, potem płaczu i nastawienia się na najgorsze, dziś zaskoczenie ze jednak rośnie wiec teraz staram się podchodzić na zimno
U mnie było tak, że najpierw beta rosła dobrze przyrosty na poziomie ponad 100-200%.
Ale to co dla mnie było źle to od początku miałam plamienia brązowe dość spore. I bóle tego lewego jajnika. Jednej nocy ból był tak silny, że nie byłam wstanie funkcjonować. Potem mniej więcej 6tc miałam spadek bety, krwawienie. A potem już beta rosła jak chciała z tym, że bardzo mało raz np. 3, raz 50 raz chyba nawet 100. No w każdym razie przyrosty już były totalnie bez sensu ale za to nie było już ani krwawienia, ani żadnych bóli. Ja proga robiłam tylko na własną rękę na początku i był w okolicach 20. Potem jak miałam spadek to przyznam szczerze nie badałam. Zbadałam jak mnie tak trochę "olewali" w szpitalu bo oni tego nie robili i wtedy był jak dobrze pamiętam ok. 1.5ng czyli mega g*wno. A beta dalej sobie rosła. Dopiero ok. 10tc byłam w szpitalu i dostałam lek