reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
a jak u Ciebie? Jak sie czujesz? Sikałaś na coś czy czekasz na jutro i bete?
Nie mam nawet testów 😂😂
Powiem szczerze że w poniedziałek pogodziłam się z tym że będzie co będzie, jak ma przetrwać to przetrwa jak nie to będziemy starać się nadal 🤷🏽‍♀️ ale jeśli jutro będą znowu wzrosty to już serio wciągnę ten progesteron nawet nosem 😂

Mój poranny bladzioch... Pojawiła się po minucie. Wczoraj po południu też była. Aczkolwiek nie wiem czy to nie wadliwe testy. Dzisiaj 29dc, w 16dc jeszcze nie było owulki, więc jeśli się pojawiła to opóźniona bardzo. Poza tym zapalenie pęcherza, trzecie opakowanie cipronexu już biorę. Cykl był przeznaczony kompletnie na straty. Boję się, że to będzie biochemiczna.

Załączniki

• IMG_20220324_092551.jpg
    IMG_20220324_092551.jpg
    593,6 KB · Wyświetleń: 98
Mój poranny bladzioch... Pojawiła się po minucie. Wczoraj po południu też była. Aczkolwiek nie wiem czy to nie wadliwe testy. Dzisiaj 29dc, w 16dc jeszcze nie było owulki, więc jeśli się pojawiła to opóźniona bardzo. Poza tym zapalenie pęcherza, trzecie opakowanie cipronexu już biorę. Cykl był przeznaczony kompletnie na straty. Boję się, że to będzie biochemiczna.
Hej, kurcze, mi to wygląda trochę na rozlany barwnik nie na kreskę... Masz jeszcze jakiś test? idziesz na betE?

Hej, kurcze, mi to wygląda trochę na rozlany barwnik nie na kreskę... Masz jeszcze jakiś test? idziesz na betE?
Też mi tak to wygląda. Ale że wszystkie trzy testy były tego samego producenta to zgłupiałam. Na becie byłam rano, bo gdyby się potwierdziło to muszę dalej przyjmować dupka.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry