reklama
L
Ladycarooo
Gość
Dziewczyny, potrzebuję jakichś nowych fajnych piosenek
Lubię różne rodzaje muzy, ale warunek jest jeden - nie moga to być wesołe rytmy, a bardziej klimatyczne lub nawet czasem niepokojące. Liczę na Was!
Lubię różne rodzaje muzy, ale warunek jest jeden - nie moga to być wesołe rytmy, a bardziej klimatyczne lub nawet czasem niepokojące. Liczę na Was!
Bibi89
Fanka BB :)
Nooo widzę już kolejny level z hiszpańskiego chyba wczoraj miałaś duzo czasu na naukę
L
Ladycarooo
Gość
Hahaha właśnie się uczę odmieniania czasowników w czasach przeszłych muszę zacząć więcej gadać i czytaćNooo widzę już kolejny level z hiszpańskiego chyba wczoraj miałaś duzo czasu na naukę
Blondynka w sieci
Tak dokładnieNa poprawę drugiej fazy?
Blondynka w sieci
A czy miałaś może plamienia w trakcie?ja mam za sobą pierwszy cykl z luteiną
stella33
witam tezw 1dc w czerwonej komnacie, jak pisałam do Was pierwsza wiadomość to sekundę później przyszła @, także dziś winko a za kilka dni przechodzimy do pokoju gier i zabawCzęść ja melduje że przyszła więc czekam na kwietniowe kreseczki a w poniedziałek robię immunofenotyp i KIRy.
Z
zaz208622
Gość
Czy Ty badałas jeszcze bete?!
Nooo widzę już kolejny level z hiszpańskiego [emoji3059] chyba wczoraj miałaś duzo czasu na naukę [emoji23][emoji23]
Jula19
ja to samo!Hej, jeju już myslalam ze to mi się telefon spierdzielił
reklama
Hope99
Hej dziewczyny. Brakowało mi tego forum.
Ja też co kilka godzin wchodziłam na forum i sprawdzałam czy już działa. To już chyba uzależnienie.
U mnie 5dc, od poniedziałku wkraczam do sex roomu więc już niedługo.
Za wszystkie testujące trzymam kciuki. Ja będę testowała dopiero po świętach i z moich wyliczeń wynika, że szanse na poród 2022 drastycznie maleją bo od tego cyklu terminy mam już na styczeń więc ewentualnie jeszcze święta na porodówce mogę trafić jeśli uda się w tym cyklu.
Ja też co kilka godzin wchodziłam na forum i sprawdzałam czy już działa. To już chyba uzależnienie.
U mnie 5dc, od poniedziałku wkraczam do sex roomu więc już niedługo.
Za wszystkie testujące trzymam kciuki. Ja będę testowała dopiero po świętach i z moich wyliczeń wynika, że szanse na poród 2022 drastycznie maleją bo od tego cyklu terminy mam już na styczeń więc ewentualnie jeszcze święta na porodówce mogę trafić jeśli uda się w tym cyklu.