Bibi89
Fanka BB :)
@Ladycarooo zapitalaj na betę albo przynjaniej po tego pinka jak mówi @Zazuu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Melduje się ! Jezu zawału prawie wczoraj dostałam jak to się odwaliło oby jednak szybko ogarneli @MartaMarkry tu jesteśmy ! była z nami na staraczkach tylko nie była wpisana na testowanie
Oznaczyłam Marte teżMelduje się ! Jezu zawału prawie wczoraj dostałam jak to się odwaliło oby jednak szybko ogarneli @MartaMarkry tu jesteśmy ! była z nami na staraczkach tylko nie była wpisana na testowanie
byłoby super teraz ale akurat wtedy jesteśmy w PL na święta i chcemy to zrobić wtedy. W DE z tymi badaniami jest cyrk, nawet nie chodzi o cenę ale trzeba iść do urologa i pewnie tłumaczyć z wieloletniej niepłodności a ja chce wejść z ulicy i dostać kartkę z wynikami która potem tu radośnie wrzucę i poproszę Was o interpretacje wynikówNo, dlatego my zawsze ze starym celujemy z badaniem nasienia w okres albo po płodnych
Faktycznie, przepraszam jeszcze okularów nie założyłam i ch**a widzę taaaa chciałabym, przechwaliłam sobie i od niedzieli posucha bo są ciche dniOznaczyłam Marte też
Oczywiście jeśli kogoś pominęłam dajcie znać i zonaczajcie
masz jeszcze czas na smoothie i jogę Może jeszcze rzyganie Cię czeka Trzymam kciukasy za wizytęCo to za beznadziejny dzień był wczoraj, myślałam że wszyscy olali forum i czytałam jakieś beznadziejna wątki które zupełnie mnie nie interesują zeby zabić czas
Ja jutro idę na usg zobaczyć czy hiszpański dzieć jeszcze tam jest, czy nie ulokował się poza macicą i który to krwiak mi tak sączy ze plamię krwią... nie tak sobie wyobrażałam ten stan, miałam pic warzywne smoothie, ćwiczyć jogę i czuć się kurna błogosławiona a nie tak do doopy jak się czuje ... no ale jutro mam nadzieję czegoś się dowiem
Fajnie ze jesteście znowu!
ja też staklujębyłoby super teraz ale akurat wtedy jesteśmy w PL na święta i chcemy to zrobić wtedy. W DE z tymi badaniami jest cyrk, nawet nie chodzi o cenę ale trzeba iść do urologa i pewnie tłumaczyć z wieloletniej niepłodności a ja chce wejść z ulicy i dostać kartkę z wynikami która potem tu radośnie wrzucę i poproszę Was o interpretacje wyników
@Bibi89 melduj się, podczytuje cię na grudniowych żeby być na bieżąco co u ciebie *stalker mode*