reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022 tymczasowe

Dziewczyny, potrzebuję jakichś nowych fajnych piosenek :D
Lubię różne rodzaje muzy, ale warunek jest jeden - nie moga to być wesołe rytmy, a bardziej klimatyczne lub nawet czasem niepokojące. Liczę na Was! :D
Sanah 😂😂😂 Nie no żart oczywiście 😝 Z takich hard music to raczej nie znam, córa słucha Ariany Grande, Seleny Gomez, Cardi B, Nicki Minaj, a syn zmienia upodobania tak szybko, że nie nadążam, dopiero co bardziej poznałam muzykę Maty, pytam syna czy słucha, a on do mnie, że kiedyś słuchał, teraz słucha jakiś czarnych rapsów 😂 Ja też jestem różnolubna co do muzyki, ale zawsze byłam wielką fanką Linkin Parka 😝 Ten zespół skradł mi serce 😁 Aktualnie u mnie na tapecie Lordofon - polecam 😉

reklama
W tym tyg nie, ostatnia w piątek skoczyła z 39 na 172 wiec juz olałam sprawę i jutro się okaże czy ktoś tam jeszcze jest czy może wrócę do was posiedzieć 🤷🏽‍♀️ jedyne czego się boję to pozamacicznej przez te plamienia, wszystko inne przyjmę z pokorą 🤷🏽‍♀️
cały czas masz jeszcze te plamienia ?

Melduje się i ja [emoji137] kurcze a ja się wczoraj zastanawialam czy każdy sobie zrobił wolne od forum a tu takie rzeczy się zadzialy [emoji33] wchodziłam co chwilę sprawdzać czy jakieś nowe kreseczki się pojawiły a tu pusto [emoji57]
To kto ma kreseczki do chwalenia się? @Ladycarooo jak u Ciebie? Zaraz nadrobię wątek.

Ostatnia edycja:
cały czas masz jeszcze te plamienia ?
Tak, teraz plamię bardziej krwią 🤷🏽‍♀️ nie duzo, bo obchodzę się bez podpasek czy coś, ale jednak .... I najlepsze jest to ze jak leżę albo stoję to jest ok ale jak posiedzę dłużej i wstanę to coś tam skapnie w toalecie 🤷🏽‍♀️

Sorry za opis 😂😂😂

Sanah 😂😂😂 Nie no żart oczywiście 😝 Z takich hard music to raczej nie znam, córa słucha Ariany Grande, Seleny Gomez, Cardi B, Nicki Minaj, a syn zmienia upodobania tak szybko, że nie nadążam, dopiero co bardziej poznałam muzykę Maty, pytam syna czy słucha, a on do mnie, że kiedyś słuchał, teraz słucha jakiś czarnych rapsów 😂 Ja też jestem różnolubna co do muzyki, ale zawsze byłam wielką fanką Linkin Parka 😝 Ten zespół skradł mi serce 😁 Aktualnie u mnie na tapecie Lordofon - polecam 😉
Bez obrazy dla nikogo ale jak ja nie cierpię Sanah. Tak bardzo jak kocham R+

reklama
Wiec może ja się Wam oficjalnie przedstawie. Jestem w wątku II połowa 2021 i pewnie niektóre z Was kojarzą. Poczytywalam Was tylko i jakoś tak nie dołączałam bo myslalam że może w końcu coś zaskoczy. No niestety. Tak się człowiek przyzwyczaił do forum że No stop czeka na jakieś wpisy. Więc może tu zostane jeszcze w wami.
I po krotce o mnie. 4 rok starań rozpoczęty. Jedno poronienie za mną w styczniu 2021 i od tego czasu jestem zeswirowana na punkcie starań, analiz, objawów. Gin kaze mi poczekać do 1.5 roku po stracie i zrobić laparoskopie.
Dzisiaj mam 23 dc, 8 dpo. Czuję się okresowo i boję się testować.