reklama
L
Ladycarooo
Gość
No!!!! I to chyba sex room w pełni, co?Żyjecie! XD
Ale nie ma tego złego, nadrobilismy rano z mężem ostatnie 3 tygodnie
stella33
Fanka BB :)
Cześć kobietki! Ja wczoraj czułam się jak na odwyku, syndrom odstawienia normalnie mnie złapał od braku forum cieszę się ze udało się to obejść. U mnie od wczoraj mocny spadek temperatury, Clearblue biały jak śnieg, dzisiaj chyba przyjdzie @ bo już czuje. W przypływie motywacji na kolejny miesiąc zapisałam starego na badanie nasienia, nawet nie trzeba było długo przekonywać problem tylko ze badanie przypada na nasz płodny tydzień a zalecana jest min. 3 dniowa wstrzemięźliwość, ech, No nic. Czekam na wasze kreski bo moje w tym miesiącu nie są mi dane
Moonstone
Moderator
Owulaki jeszcze blade, 11 dc, wiec pewnie nic z tego XDNo!!!! I to chyba sex room w pełni, co?
Z
zaz208622
Gość
Wymiana towaru przed docelowymi staraniami [emoji41]
Owulaki jeszcze blade, 11 dc, wiec pewnie nic z tego XD
stella33
tez już chce wejść do tego pokojuNo!!!! I to chyba sex room w pełni, co?
L
Ladycarooo
Gość
No, dlatego my zawsze ze starym celujemy z badaniem nasienia w okres albo po płodnychCześć kobietki! Ja wczoraj czułam się jak na odwyku, syndrom odstawienia normalnie mnie złapał od braku forum cieszę się ze udało się to obejść. U mnie od wczoraj mocny spadek temperatury, Clearblue biały jak śnieg, dzisiaj chyba przyjdzie @ bo już czuje. W przypływie motywacji na kolejny miesiąc zapisałam starego na badanie nasienia, nawet nie trzeba było długo przekonywać problem tylko ze badanie przypada na nasz płodny tydzień a zalecana jest min. 3 dniowa wstrzemięźliwość, ech, No nic. Czekam na wasze kreski bo moje w tym miesiącu nie są mi dane
L
Ladycarooo
Gość
A Ty nie wiesz, ze plemniki to są w stanie przeżyć?Owulaki jeszcze blade, 11 dc, wiec pewnie nic z tego XD
U niektórych nawet na rękach po 5 krotnym myciu i peelingu? xD
Właśnie, nie ma trolli przez te awarie
Bibi89
Może by tak po oznaczać laski ze staraczek i wątków kreskowych. Jak bede przed kompem to zajrzę i pooznaczam. I @Bibi89 co u Ciebie??
Co to za beznadziejny dzień był wczoraj, myślałam że wszyscy olali forum i czytałam jakieś beznadziejna wątki które zupełnie mnie nie interesują zeby zabić czas
Ja jutro idę na usg zobaczyć czy hiszpański dzieć jeszcze tam jest, czy nie ulokował się poza macicą i który to krwiak mi tak sączy ze plamię krwią... nie tak sobie wyobrażałam ten stan, miałam pic warzywne smoothie, ćwiczyć jogę i czuć się kurna błogosławiona a nie tak do doopy jak się czuje ... no ale jutro mam nadzieję czegoś się dowiem
Fajnie ze jesteście znowu!
reklama
L
Ladycarooo
Gość
To koniecznie dawaj nam tu znać po wizycie!Co to za beznadziejny dzień był wczoraj, myślałam że wszyscy olali forum i czytałam jakieś beznadziejna wątki które zupełnie mnie nie interesują zeby zabić czas
Ja jutro idę na usg zobaczyć czy hiszpański dzieć jeszcze tam jest, czy nie ulokował się poza macicą i który to krwiak mi tak sączy ze plamię krwią... nie tak sobie wyobrażałam ten stan, miałam pic warzywne smoothie, ćwiczyć jogę i czuć się kurna błogosławiona a nie tak do doopy jak się czuje ... no ale jutro mam nadzieję czegoś się dowiem
Fajnie ze jesteście znowu!