coca
Fanka BB :)
Błagam powiedzcie czy ja swieuje czy wy tez to widzicie.... 11dpo prawdopodobnie
Gratuluje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Błagam powiedzcie czy ja swieuje czy wy tez to widzicie.... 11dpo prawdopodobnie
Dziękuje ! Mam nadzieje ze wszystko będzie w porządku bo strasznie się stresuje x.xGratuluje!
Wow! Super! Wszystko dzięki diecie na IO? Czy stosowałaś coś innego?Miłego dnia i całego tygodnia dziewczyny
Czy któraś testuje w tym tygodniu?
Co do zrzucania wagi ja w 6 miesięcy : 22 kg z 96 do 74 przy wzroście 175
Widzimy, gratulujęBłagam powiedzcie czy ja swieuje czy wy tez to widzicie.... 11dpo prawdopodobnie
Przede wszystkim diet IO oraz brałamWow! Super! Wszystko dzięki diecie na IO? Czy stosowałaś coś innego?
Ja nie testuje bo jestem w 38dc wiec nie mam co testować czekam na @
Ja wg normy z mojego laboratorium nie mam IO ( wskaźnik HOMA 1.14 a wg normy powyżej 3 jest IO, chociaż tutaj na forum widzialam inne normy) wiec nie mam wprowadzonych leków ale dietka by nie zaszkodziła chybaPrzede wszystkim diet IO oraz brałam
glukophage xr 1000, a teraz mam mniejszą dawkę.
Dieta IO nie zaszkodzi, a nawet pójdzie na zdrowie.Ja wg normy z mojego laboratorium nie mam IO ( wskaźnik HOMA 1.14 a wg normy powyżej 3 jest IO, chociaż tutaj na forum widzialam inne normy) wiec nie mam wprowadzonych leków ale dietka by nie zaszkodziła chyba
Ja dziś jestem w 28dc wiec powinnam testować ale zapomniałam chociaż u mnie to formalność, żadnych dolegliwości, żaden znak na ziemi i niebie nie wskazuje na ciąże wiec jutro już odstawiam proga i czekam na kolejny cykl.Miłego dnia i całego tygodnia dziewczyny
Czy któraś testuje w tym tygodniu?
Co do zrzucania wagi ja w 6 miesięcy : 22 kg z 96 do 74 przy wzroście 175
Ja wg normy z mojego laboratorium nie mam IO ( wskaźnik HOMA 1.14 a wg normy powyżej 3 jest IO, chociaż tutaj na forum widzialam inne normy) wiec nie mam wprowadzonych leków ale dietka by nie zaszkodziła chyba