hachette
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki żebyś przeszła kurację gładko i bez większych przebojów ze strony organizmu Długa jest taka kuracja?Dziś zaczęłam więc wrócę z info za kilka tygodni [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki żebyś przeszła kurację gładko i bez większych przebojów ze strony organizmu Długa jest taka kuracja?Dziś zaczęłam więc wrócę z info za kilka tygodni [emoji23]
A tych torbieli nie „usuwa się” antykoncepcją?No właśnie to jest takie z jednej strony głupie dla mnie bo w sumie ona wie, ze ja mam torbiel endometrialna to przecież chyba nie zapisałaby mi clo ale masz rację zanim zacznę brać zapytam jej jeszcze raz
Brałam antykoncepcje przez 1,5 roku i torbiel zmniejszyła się z 4cm do 1,5cm.A tych torbieli nie „usuwa się” antykoncepcją?
Dzięki, żeby te kilka kilo byłoby jeszcze po mnie widać to byłaby rewelacjaWspaniały wynik!
Na początku każdego odchudzania na początku jest duży spadek, którego nie widać, bo to głównie nadmiar wody, zawartości jelit itp. Potem wynik w kg tygodniowo będzie mniejszy ale będziesz to dużo bardziej widzieć (głównie po ubraniach).Dzięki, żeby te kilka kilo byłoby jeszcze po mnie widać to byłaby rewelacja
O kurde, ale tak w sumie w wielu podejściach czy zjechałaś z jakiejś wagi X do X - 50kg?Mam za sobą zrzucone prawie 50 kg więc już nic mnie nie zdziwi [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie pierwszy dzień spoko, nie rzygam [emoji23]