reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Yyyy mam homa nieco ponad jeden, a po obciążeniu w labo zabrakło skali do zmierzenia mojej insuliny [emoji2272]
Moze po prostu co kraj to inne normy i co laboratorium to inne normy... nie wiem, lekarz nie zalecił dalszej diagnostyki a norma jasno mówiła że pow 3 wskazuje na IO 🤷🏽‍♀️

reklama
No więc mówię, ze IO można wykluczyć tylko na podstawie wyniku krzywej cukrowej i insulinowej.
Sama homa niewiele wnosi.
Moze po prostu co kraj to inne normy i co laboratorium to inne normy... nie wiem, lekarz nie zalecił dalszej diagnostyki a norma jasno mówiła że pow 3 wskazuje na IO [emoji2374]

Juz bym chciała żeby ten cykl po HSG się skończył..
5 dzien mam bole menstruacyjne. Okres powinnam dostać jutro, chociaż te +/- 3 dni odchylu już przerabialam przez te naście m-cy starań
😐😐😐

Załączniki

• IMG_20211111_124453.jpg
    IMG_20211111_124453.jpg
    365 KB · Wyświetleń: 96
  • IMG_20211111_124508.jpg
    IMG_20211111_124508.jpg
    304,9 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry