reklama
Xxxladyhxxx
Fanka BB :)
Oby tak dalejMam za sobą zrzucone prawie 50 kg więc już nic mnie nie zdziwi [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie pierwszy dzień spoko, nie rzygam [emoji23]
Xxxladyhxxx
Taka mam cichą nadziejęNa początku każdego odchudzania na początku jest duży spadek, którego nie widać, bo to głównie nadmiar wody, zawartości jelit itp. Potem wynik w kg tygodniowo będzie mniejszy ale będziesz to dużo bardziej widzieć (głównie po ubraniach).
Piszę to jako ktoś kto kilka lat temu schudł 25kg i trzyma tamtą wagę .
pluto_nova
Moderator
O matko! Dziewczyny, ale Was podziwiam z tym zrzucaniem wagi Ja jestem raczej z tych odwrotnych co to przez cały czas szkieletor, dopiero po 30 (i w ciążach) ważę prawidłowo do wzrostu... Kibicuję Wam mocno w dążeniu do celu
Zbieram się na wizytę do gina, więc jak już będę po, to dam znać
pluto_nova
Moderator
ja już po, obcy odleciał, przedwczoraj dostałam plamienia i do dzisiaj lekko budzę, ale to pozostałości po okresie. Wszytko niby ok, mamy zrobić badanie nasienia, a później ewentualnie drożność. Także czekam na owulację, a potem lecimy z badaniem nasienia - nie będzie mi tu facet utrzymywał wstrzemięźliwości w moich dniach płodnychO matko! Dziewczyny, ale Was podziwiam z tym zrzucaniem wagi Ja jestem raczej z tych odwrotnych co to przez cały czas szkieletor, dopiero po 30 (i w ciążach) ważę prawidłowo do wzrostu... Kibicuję Wam mocno w dążeniu do celu
Luna88
Ładna kreseczka . Miałam podobną 11 dni po. Zrób sobie betę na potwierdzenie i najlepiej przyrost po dwóch dniach. Dobrze jest również zbadać odrazu poziom progesteronuBłagam powiedzcie czy ja swieuje czy wy tez to widzicie.... 11dpo prawdopodobnie
Zuzzka.
Zaciekawiona BB
Dziękuje, tak tez zrobię, ale dopiero myśle ze w środę mi się udaŁadna kreseczka . Miałam podobną 11 dni po. Zrób sobie betę na potwierdzenie i najlepiej przyrost po dwóch dniach. Dobrze jest również zbadać odrazu poziom progesteronu
reklama
staraczka_22
Dziewczyny, wykupiłam dzisiaj clo i duphaston. Czekam na okres i zaczynamy przygode ze stymulacja
Podziel się: