reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Miłego dnia i całego tygodnia dziewczyny 😙
Czy któraś testuje w tym tygodniu?

Co do zrzucania wagi ja w 6 miesięcy : 22 kg z 96 do 74 przy wzroście 175

reklama
Na początku każdego odchudzania na początku jest duży spadek, którego nie widać, bo to głównie nadmiar wody, zawartości jelit itp. Potem wynik w kg tygodniowo będzie mniejszy ale będziesz to dużo bardziej widzieć (głównie po ubraniach).
Piszę to jako ktoś kto kilka lat temu schudł 25kg i trzyma tamtą wagę :).
Taka mam cichą nadzieję :)

O matko! Dziewczyny, ale Was podziwiam z tym zrzucaniem wagi 💪 Ja jestem raczej z tych odwrotnych co to przez cały czas szkieletor, dopiero po 30 (i w ciążach) ważę prawidłowo do wzrostu... Kibicuję Wam mocno w dążeniu do celu 🤘
Zbieram się na wizytę do gina, więc jak już będę po, to dam znać 😉

O matko! Dziewczyny, ale Was podziwiam z tym zrzucaniem wagi 💪 Ja jestem raczej z tych odwrotnych co to przez cały czas szkieletor, dopiero po 30 (i w ciążach) ważę prawidłowo do wzrostu... Kibicuję Wam mocno w dążeniu do celu 🤘
Zbieram się na wizytę do gina, więc jak już będę po, to dam znać 😉
ja już po, obcy odleciał, przedwczoraj dostałam plamienia i do dzisiaj lekko budzę, ale to pozostałości po okresie. Wszytko niby ok, mamy zrobić badanie nasienia, a później ewentualnie drożność. Także czekam na owulację, a potem lecimy z badaniem nasienia - nie będzie mi tu facet utrzymywał wstrzemięźliwości w moich dniach płodnych 🤣

Błagam powiedzcie czy ja swieuje czy wy tez to widzicie.... 11dpo prawdopodobnie

Załączniki

• 9CD4B7C6-8165-45DA-BF2A-BFD938F58479.jpeg
    9CD4B7C6-8165-45DA-BF2A-BFD938F58479.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 151
Błagam powiedzcie czy ja swieuje czy wy tez to widzicie.... 11dpo prawdopodobnie
Ładna kreseczka 🙂. Miałam podobną 11 dni po. Zrób sobie betę na potwierdzenie i najlepiej przyrost po dwóch dniach. Dobrze jest również zbadać odrazu poziom progesteronu

reklama
Do góry