reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Miłego dnia i całego tygodnia dziewczyny 😙
Czy któraś testuje w tym tygodniu?

Co do zrzucania wagi ja w 6 miesięcy : 22 kg z 96 do 74 przy wzroście 175
Wow! Super! Wszystko dzięki diecie na IO? Czy stosowałaś coś innego?

Ja nie testuje bo jestem w 38dc wiec nie mam co testować 🤷🏽‍♀️ czekam na @

Przede wszystkim diet IO oraz brałam
glukophage xr 1000, a teraz mam mniejszą dawkę.
Ja wg normy z mojego laboratorium nie mam IO ( wskaźnik HOMA 1.14 a wg normy powyżej 3 jest IO, chociaż tutaj na forum widzialam inne normy) wiec nie mam wprowadzonych leków ale dietka by nie zaszkodziła chyba

Ja wg normy z mojego laboratorium nie mam IO ( wskaźnik HOMA 1.14 a wg normy powyżej 3 jest IO, chociaż tutaj na forum widzialam inne normy) wiec nie mam wprowadzonych leków ale dietka by nie zaszkodziła chyba
Dieta IO nie zaszkodzi, a nawet pójdzie na zdrowie.
Odkąd odstawiłam cukier czuję się 100 razy lepiej, nie jestem tak jak kiedyś ciągle zmęczona.

Miłego dnia i całego tygodnia dziewczyny 😙
Czy któraś testuje w tym tygodniu?

Co do zrzucania wagi ja w 6 miesięcy : 22 kg z 96 do 74 przy wzroście 175
Ja dziś jestem w 28dc wiec powinnam testować ale zapomniałam 🤣 chociaż u mnie to formalność, żadnych dolegliwości, żaden znak na ziemi i niebie nie wskazuje na ciąże wiec jutro już odstawiam proga i czekam na kolejny cykl.

reklama
Yyyy mam homa nieco ponad jeden, a po obciążeniu w labo zabrakło skali do zmierzenia mojej insuliny [emoji2272]

Do góry