reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Cześć i czołem. Witam w ten deszczowy poniedziałek. Powiem Wam szczerze, że sadzac po tym co mi się dzisiaj snilo, mogłabym dostać nagrodę Nobla. Snilo mi się, że z wielkim zaskoczeniem zaszłam w ciążę, o którą w ogóle się nie starałam [emoji1787] ale zrobiłam test ciążowy ( i tu uwaga-mózg wybucha), który wskazywał od razu przyrost bety. Powiedzcie mi, skąd ja się urwałam [emoji1787][emoji1787]
Zaskoczę Cię [emoji85] dziś mamy wtorek [emoji2956]

reklama
Cześć i czołem. Witam w ten deszczowy poniedziałek. Powiem Wam szczerze, że sadzac po tym co mi się dzisiaj snilo, mogłabym dostać nagrodę Nobla. Snilo mi się, że z wielkim zaskoczeniem zaszłam w ciążę, o którą w ogóle się nie starałam 🤣 ale zrobiłam test ciążowy ( i tu uwaga-mózg wybucha), który wskazywał od razu przyrost bety. Powiedzcie mi, skąd ja się urwałam 🤣🤣

Mamy już testy co pokazują tydzień ciąży, może kiedyś będą takie co pokazują betę :D

Dziewczyny , jak myślicie , testy owulacyjne jeśli kupie na Allegro te same co kupuje w rossmanie będą jakoś się różnić? Tzn jakościowo czy coś?

Cześć Dziewczyny. 😊❤ Mam na imię Dominika. Lat 36. Szczęśliwa mama 10 letniej Julki. Od sierpnia z mężem staramy się o rodzeństwo dla córy. Wiadomo...metryka swoje, a w sercu wciąż lat 25🙈 Może jeszcze będzie nam dane? Któż to wie...8 listopada powinnam dostać miesiączkę. Mam 30 dniowe cykle. Zrobiłam test ciazowy, ale wyszły jakieś dziwne rzeczy na nim 🙈 Objawy mam podobne jak przed miesiączką. Poczekam do 8 listopada i jeśli okres nie pojawi się zrobię test ponownie. Pozdrawiam Was serdecznie 🌷🌼

reklama
Cześć Dziewczyny. 😊❤ Mam na imię Dominika. Lat 36. Szczęśliwa mama 10 letniej Julki. Od sierpnia z mężem staramy się o rodzeństwo dla córy. Wiadomo...metryka swoje, a w sercu wciąż lat 25🙈 Może jeszcze będzie nam dane? Któż to wie...8 listopada powinnam dostać miesiączkę. Mam 30 dniowe cykle. Zrobiłam test ciazowy, ale wyszły jakieś dziwne rzeczy na nim 🙈 Objawy mam podobne jak przed miesiączką. Poczekam do 8 listopada i jeśli okres nie pojawi się zrobię test ponownie. Pozdrawiam Was serdecznie 🌷🌼
Dziwne rzeczy to co wyszło?:) Życzę powodzenia , napewno się uda❤️

Do góry