reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny, help! Progesteron 10,6 - 6 dpo (7 dni do spodziewanej miesiączki) to chyba za mało? Normy fazy lutealnej to 4,11-14,5

reklama
Dziewczyny, help! Progesteron 10,6 - 6 dpo (7 dni do spodziewanej miesiączki) to chyba za mało? Normy fazy lutealnej to 4,11-14,5

Na co za mało? Wskazuje na odbyta owulacje, mamy tu dziewczyny które proga przy pierwszej becie miały 7 i szczęśliwie dalej są w ciąży, prog sobie urósł.

Na co za mało? Wskazuje na odbyta owulacje, mamy tu dziewczyny które proga przy pierwszej becie miały 7 i szczęśliwie dalej są w ciąży, prog sobie urósł.
Dziękuję :) gdzieś w internetach przeczytałam, że powinna być górna granica, aby doszło do implantacji. Z jednej strony już się ucieszyłam, że na coś w końcu będę mogła zrzucić te niepowodzenia…

Dziewczyny czy macie doswiadczenie z testami apteo care ? Bo ja mam wrażenie że coś z tymi testami jest nie tak od trzech dni testuje i albo zalany test albo pojawia się druga kreska i nagle znika albo jest szara kreska testowa. Dziś pierwszy dzień 11 dpo wyszła w miare różowa ta druga kreska (załączam zdjęcie) co o tym myślicie ? Ja w ogóle nie ufam temu testowi mam przeczucie że mnie oszukuje:-(

Załączniki

• 36C04594-168A-4FAD-A942-71271FDC3C88.jpeg
    36C04594-168A-4FAD-A942-71271FDC3C88.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 119
Dziewczyny czy macie doswiadczenie z testami apteo care ? Bo ja mam wrażenie że coś z tymi testami jest nie tak od trzech dni testuje i albo zalany test albo pojawia się druga kreska i nagle znika albo jest szara kreska testowa. Dziś pierwszy dzień 11 dpo wyszła w miare różowa ta druga kreska (załączam zdjęcie) co o tym myślicie ? Ja w ogóle nie ufam temu testowi mam przeczucie że mnie oszukuje:-(

Na zdjęciu wygląda na normalną ciążową kreskę ;)
Ale jak masz wątpliwości to beta powinna je rozwiązać ;)

Kup test innej firmy w aptece lub pójdź na betę, wynik bedzie najpewniejszy :)
Test ze zdjecia wyglada na pozytywny 😉

Kup test innej firmy w aptece lub pójdź na betę, wynik bedzie najpewniejszy :)
Test ze zdjecia wyglada na pozytywny 😉
Dzięki chyba tak zrobię, jutro kupię po prostu test innej firmy, póki co nie bedę sobie robić złudnej nadziei. Na betę nie mam jak iść bo pracuję od 7.00 każdego dnia więc nie mam nawet jak pójść do laboratorium..

reklama
Do góry