reklama
coca
Fanka BB :)
Dziewczyny, help! Progesteron 10,6 - 6 dpo (7 dni do spodziewanej miesiączki) to chyba za mało? Normy fazy lutealnej to 4,11-14,5
Na co za mało? Wskazuje na odbyta owulacje, mamy tu dziewczyny które proga przy pierwszej becie miały 7 i szczęśliwie dalej są w ciąży, prog sobie urósł.
Little15
Zaciekawiona BB
Dziękuję gdzieś w internetach przeczytałam, że powinna być górna granica, aby doszło do implantacji. Z jednej strony już się ucieszyłam, że na coś w końcu będę mogła zrzucić te niepowodzenia…Na co za mało? Wskazuje na odbyta owulacje, mamy tu dziewczyny które proga przy pierwszej becie miały 7 i szczęśliwie dalej są w ciąży, prog sobie urósł.
wikoosia
Dziewczyny czy macie doswiadczenie z testami apteo care ? Bo ja mam wrażenie że coś z tymi testami jest nie tak od trzech dni testuje i albo zalany test albo pojawia się druga kreska i nagle znika albo jest szara kreska testowa. Dziś pierwszy dzień 11 dpo wyszła w miare różowa ta druga kreska (załączam zdjęcie) co o tym myślicie ? Ja w ogóle nie ufam temu testowi mam przeczucie że mnie oszukuje:-(
Załączniki
olka11135
Dziewczyny czy macie doswiadczenie z testami apteo care ? Bo ja mam wrażenie że coś z tymi testami jest nie tak od trzech dni testuje i albo zalany test albo pojawia się druga kreska i nagle znika albo jest szara kreska testowa. Dziś pierwszy dzień 11 dpo wyszła w miare różowa ta druga kreska (załączam zdjęcie) co o tym myślicie ? Ja w ogóle nie ufam temu testowi mam przeczucie że mnie oszukuje:-(
Na zdjęciu wygląda na normalną ciążową kreskę
Ale jak masz wątpliwości to beta powinna je rozwiązać
K
Kropka.88
Gość
Kup test innej firmy w aptece lub pójdź na betę, wynik bedzie najpewniejszyDziewczyny czy macie doswiadczenie z testami apteo care ? Bo ja mam wrażenie że coś z tymi testami jest nie tak od trzech dni testuje i albo zalany test albo pojawia się druga kreska i nagle znika albo jest szara kreska testowa. Dziś pierwszy dzień 11 dpo wyszła w miare różowa ta druga kreska (załączam zdjęcie) co o tym myślicie ? Ja w ogóle nie ufam temu testowi mam przeczucie że mnie oszukuje:-(
Test ze zdjecia wyglada na pozytywny
wikoosia
Dzięki chyba tak zrobię, jutro kupię po prostu test innej firmy, póki co nie bedę sobie robić złudnej nadziei. Na betę nie mam jak iść bo pracuję od 7.00 każdego dnia więc nie mam nawet jak pójść do laboratorium..Kup test innej firmy w aptece lub pójdź na betę, wynik bedzie najpewniejszy
Test ze zdjecia wyglada na pozytywny
wikoosia
No właśnie nie mam jak wyskoczyć na bete w tygodniu ale w sobotę rano skoczę. Dziękuję :*Na zdjęciu wygląda na normalną ciążową kreskę
Ale jak masz wątpliwości to beta powinna je rozwiązać
Madzia86G
Ja tam widzę ładną kreseczkę Może nie jakaś waląca soczystym kolorem po oczach ale jest.
reklama
wikoosia
Dzięki jutro powtórze test tylko z innej firmy i dam Wam znaćJa tam widzę ładną kreseczkę Może nie jakaś waląca soczystym kolorem po oczach ale jest.
Podziel się: