Domiś85
Zaciekawiona BB
Dziękuję ❤ A test...załączam Wygląda jakbym za dużo kropel na niego nalałaDziwne rzeczy to co wyszło? Życzę powodzenia , napewno się uda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję ❤ A test...załączam Wygląda jakbym za dużo kropel na niego nalałaDziwne rzeczy to co wyszło? Życzę powodzenia , napewno się uda
Chmmm No faktycznie dziwne rzeczy ale druga kreseczka jest , więc noe tracimy nadzieji Ale ja bym powtórzyła test jutro z porannego moczuDziękuję ❤ A test...załączam Wygląda jakbym za dużo kropel na niego nalała
Kupiłam dziś dwa testy w aptece więc jutro rano przed pracą z porannego moczu sprawdzimy Cóż za emocje Zupełnie inaczej odczuwa się ,, to wszystko,, kiedy się chce planuje i stara niż kiedy po prostu się przytrafila cudowna wpadka w postaci córkiChmmm No faktycznie dziwne rzeczy ale druga kreseczka jest , więc noe tracimy nadzieji Ale ja bym powtórzyła test jutro z porannego moczu
Faktycznie dzienne rzeczymoże jutro spróbuj strumieniowy? Moim zdaniem jest czulszy. Trzymam kciukipochwal się wynikiemDziękuję ❤ A test...załączam Wygląda jakbym za dużo kropel na niego nalała
Dziękuję ❤ A test...załączam Wygląda jakbym za dużo kropel na niego nalała
A Ty koleżanko co się nie chwalisz? Moje sprawne oko dojrzało Twoją aktywność na lipcówkach Gratulacje! A może pisałaś tutaj, a moje sprawne oko już nie takie sprawne?Cześć Dziewczyny! Dołączam do Was i ja W piątek bhcg 5,2 ale byłam pewna, że to jeszcze pozostałości po ovitrelle, wczorajszy wynik 108 więc jednak to nie zastrzyk i sobie rośnie . Progesteron w piątek 35,10 wczoraj 58,90 także chyba też jest okej. Udało się w 7 cs trochę tych problemów ze zdrowiem mam, więc mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i zostanę z Wami do końca
Już test powtórzony ?) Bo czekamyKupiłam dziś dwa testy w aptece więc jutro rano przed pracą z porannego moczu sprawdzimy Cóż za emocje Zupełnie inaczej odczuwa się ,, to wszystko,, kiedy się chce planuje i stara niż kiedy po prostu się przytrafila cudowna wpadka w postaci córki
Oj wybaczcie zupełnie zapomniałam Tak mogę się pochwalić, że nareszcie się udało! 7 cs - drugi cykl na aromku i pierwszy na ovitrelle Jutro sprawdzę jeszcze jak beta rośnie i mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku. Przeciągam Was wszystkie!A Ty koleżanko co się nie chwalisz? [emoji7] Moje sprawne oko dojrzało Twoją aktywność na lipcówkach [emoji16][emoji13] Gratulacje! [emoji253] A może pisałaś tutaj, a moje sprawne oko już nie takie sprawne? [emoji848][emoji23]
P. S. - mogłabyś mnie przeciągnąć na tamtą stronę [emoji41]
GratulacjeNiech zdrowo rośnie maluszek w brzuszkuOj wybaczcie zupełnie zapomniałam [emoji2962] Tak mogę się pochwalić, że nareszcie się udało! 7 cs - drugi cykl na aromku i pierwszy na ovitrelle[emoji3589]Jutro sprawdzę jeszcze jak beta rośnie i mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku. Przeciągam Was wszystkie! [emoji3059]
Halo halo my czekamyKupiłam dziś dwa testy w aptece więc jutro rano przed pracą z porannego moczu sprawdzimy Cóż za emocje Zupełnie inaczej odczuwa się ,, to wszystko,, kiedy się chce planuje i stara niż kiedy po prostu się przytrafila cudowna wpadka w postaci córki