reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Załączniki

• 20211102_184918.jpg
    20211102_184918.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 148
  • 20211102_184820.jpg
    20211102_184820.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 155
reklama
Chmmm No faktycznie dziwne rzeczy 😃 ale druga kreseczka jest , więc noe tracimy nadzieji :) Ale ja bym powtórzyła test jutro z porannego moczu:)
Kupiłam dziś dwa testy w aptece więc jutro rano przed pracą z porannego moczu sprawdzimy 😊 Cóż za emocje 🙈 Zupełnie inaczej odczuwa się ,, to wszystko,, kiedy się chce planuje i stara niż kiedy po prostu się przytrafila cudowna wpadka w postaci córki 😄😄

Cześć Dziewczyny! Dołączam do Was i ja 😊 W piątek bhcg 5,2 ale byłam pewna, że to jeszcze pozostałości po ovitrelle, wczorajszy wynik 108 więc jednak to nie zastrzyk i sobie rośnie 🥰. Progesteron w piątek 35,10 wczoraj 58,90 także chyba też jest okej. Udało się w 7 cs trochę tych problemów ze zdrowiem mam, więc mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i zostanę z Wami do końca❣️
A Ty koleżanko co się nie chwalisz? 😍 Moje sprawne oko dojrzało Twoją aktywność na lipcówkach 😁😝 Gratulacje! 💐 A może pisałaś tutaj, a moje sprawne oko już nie takie sprawne? 🤔😂
P. S. - mogłabyś mnie przeciągnąć na tamtą stronę 😎

Kupiłam dziś dwa testy w aptece więc jutro rano przed pracą z porannego moczu sprawdzimy 😊 Cóż za emocje 🙈 Zupełnie inaczej odczuwa się ,, to wszystko,, kiedy się chce planuje i stara niż kiedy po prostu się przytrafila cudowna wpadka w postaci córki 😄😄
Już test powtórzony ?) Bo czekamy :)

A Ty koleżanko co się nie chwalisz? [emoji7] Moje sprawne oko dojrzało Twoją aktywność na lipcówkach [emoji16][emoji13] Gratulacje! [emoji253] A może pisałaś tutaj, a moje sprawne oko już nie takie sprawne? [emoji848][emoji23]
P. S. - mogłabyś mnie przeciągnąć na tamtą stronę [emoji41]
Oj wybaczcie zupełnie zapomniałam 🤯 Tak mogę się pochwalić, że nareszcie się udało! 7 cs - drugi cykl na aromku i pierwszy na ovitrelle ❤️ Jutro sprawdzę jeszcze jak beta rośnie i mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku. Przeciągam Was wszystkie! 🥰

Ostatnia edycja:
Oj wybaczcie zupełnie zapomniałam [emoji2962] Tak mogę się pochwalić, że nareszcie się udało! 7 cs - drugi cykl na aromku i pierwszy na ovitrelle[emoji3589]Jutro sprawdzę jeszcze jak beta rośnie i mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku. Przeciągam Was wszystkie! [emoji3059]
Gratulacje❤️Niech zdrowo rośnie maluszek w brzuszku ❤️

reklama
Do góry