reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

Też tak mam, ale ja mam zdiagnozowaną nerwicę, więc często nadinterpretuję. Dlatego pewnie wolę myśleć w ten sposób niż nastawiać się na podstawie objawów, które mogą być fikcyjne. Z resztą - po poronieniu co miesiąc czuję się inaczej i też doszukuję się w tym różnych anomalii, a to torbiel na jajniku, a to na pewno niewykryta endometrioza, szał w ciapki.
O ja tez mecze się z nerwica :)

reklama
Super gratulacje.
Mam nadzieję że też będę miała się czym chwalić w tym tygodniu czekam na @ powinna być 5/6 listopada. Totalnie już świruje raz mi się wydaje że jestem innym razem że nie.
Dziewczyny jak sobie radzicie z tymi dniami przed testowaniem bo moje myśli biegną tylko w jednym kierunku [emoji85].

Ja to w ogóle byłabym w stanie zapomnieć o testowaniu [emoji23] może to z czasem przychodzi [emoji16]

Chciałabym mówić o tym w taki sposób :) mi się właśnie po poronieniu zaczęło, a teraz boję się, że przez te nerwy poronię drugi raz
Mnie pomagają takie moje „rytuały” np.: picie herbaty cieplej po wstaniu, a szczególnie melisy, jakaś moja ulubiona świeczka, coś co potrafi mnie uspokoic :) Jak coś się będzie działo to śmiało możesz do mnie napisac, ja przerobiłam chyba przez te lata już wszystkie możliwe objawy nerwicy ❤️

Jestem już po monitoringu, owulacja była całkiem niedawno, płyn w zatoce jest, endo urosło do 12mm i z mojej strony wszystko pięknie przygotowane. Więc z owulacjami i pęcherzykami wszystko gra naturalnie 😁💪 Tylko cholera przez te przeziębienia to seksu było dość mało 😑 Ale co się odwlecze, to nie uciecze 😂

Jestem w szoku, 3 cykl stymulowany Clostigebyt, 16dc - nic, dziś 21 poszłam do ginekologa pogadać o luteinie i ewentualnie zmianie środka do stymulacji, a tu pęcherzyk 15mm, endo 9. Nie wiem czy jest jeszcze jakaś szansa… mam iść w czwartek czy rośnie.. sama nie wiem czy się cieszę. Taka pozna owu po stymulacji?

Cześć i czołem. Witam w ten deszczowy poniedziałek. Powiem Wam szczerze, że sadzac po tym co mi się dzisiaj snilo, mogłabym dostać nagrodę Nobla. Snilo mi się, że z wielkim zaskoczeniem zaszłam w ciążę, o którą w ogóle się nie starałam 🤣 ale zrobiłam test ciążowy ( i tu uwaga-mózg wybucha), który wskazywał od razu przyrost bety. Powiedzcie mi, skąd ja się urwałam 🤣🤣

reklama
Cześć i czołem. Witam w ten deszczowy poniedziałek. Powiem Wam szczerze, że sadzac po tym co mi się dzisiaj snilo, mogłabym dostać nagrodę Nobla. Snilo mi się, że z wielkim zaskoczeniem zaszłam w ciążę, o którą w ogóle się nie starałam 🤣 ale zrobiłam test ciążowy ( i tu uwaga-mózg wybucha), który wskazywał od razu przyrost bety. Powiedzcie mi, skąd ja się urwałam 🤣🤣
Spoko sny są ciekawe🙂 mnie ostatnio śniło się że wraz z mężem za obopólną zgoda chodziliśmy na randki. 😂😂😂 także dość ciekawe...

Do góry