reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Cześć i czołem. Witam w ten deszczowy poniedziałek. Powiem Wam szczerze, że sadzac po tym co mi się dzisiaj snilo, mogłabym dostać nagrodę Nobla. Snilo mi się, że z wielkim zaskoczeniem zaszłam w ciążę, o którą w ogóle się nie starałam [emoji1787] ale zrobiłam test ciążowy ( i tu uwaga-mózg wybucha), który wskazywał od razu przyrost bety. Powiedzcie mi, skąd ja się urwałam [emoji1787][emoji1787]
Zaskoczę Cię [emoji85] dziś mamy wtorek [emoji2956]

reklama
Cześć i czołem. Witam w ten deszczowy poniedziałek. Powiem Wam szczerze, że sadzac po tym co mi się dzisiaj snilo, mogłabym dostać nagrodę Nobla. Snilo mi się, że z wielkim zaskoczeniem zaszłam w ciążę, o którą w ogóle się nie starałam 🤣 ale zrobiłam test ciążowy ( i tu uwaga-mózg wybucha), który wskazywał od razu przyrost bety. Powiedzcie mi, skąd ja się urwałam 🤣🤣

Mamy już testy co pokazują tydzień ciąży, może kiedyś będą takie co pokazują betę :D

Dziewczyny , jak myślicie , testy owulacyjne jeśli kupie na Allegro te same co kupuje w rossmanie będą jakoś się różnić? Tzn jakościowo czy coś?

Cześć Dziewczyny. 😊❤ Mam na imię Dominika. Lat 36. Szczęśliwa mama 10 letniej Julki. Od sierpnia z mężem staramy się o rodzeństwo dla córy. Wiadomo...metryka swoje, a w sercu wciąż lat 25🙈 Może jeszcze będzie nam dane? Któż to wie...8 listopada powinnam dostać miesiączkę. Mam 30 dniowe cykle. Zrobiłam test ciazowy, ale wyszły jakieś dziwne rzeczy na nim 🙈 Objawy mam podobne jak przed miesiączką. Poczekam do 8 listopada i jeśli okres nie pojawi się zrobię test ponownie. Pozdrawiam Was serdecznie 🌷🌼

reklama
Cześć Dziewczyny. 😊❤ Mam na imię Dominika. Lat 36. Szczęśliwa mama 10 letniej Julki. Od sierpnia z mężem staramy się o rodzeństwo dla córy. Wiadomo...metryka swoje, a w sercu wciąż lat 25🙈 Może jeszcze będzie nam dane? Któż to wie...8 listopada powinnam dostać miesiączkę. Mam 30 dniowe cykle. Zrobiłam test ciazowy, ale wyszły jakieś dziwne rzeczy na nim 🙈 Objawy mam podobne jak przed miesiączką. Poczekam do 8 listopada i jeśli okres nie pojawi się zrobię test ponownie. Pozdrawiam Was serdecznie 🌷🌼
Dziwne rzeczy to co wyszło?:) Życzę powodzenia , napewno się uda❤️

Do góry