pannadarianna
Fanka BB :)
jutro 11..Nie liczy się czas przed @ tylko ile dni po owulacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jutro 11..Nie liczy się czas przed @ tylko ile dni po owulacji
Różnie potrafią wyjść , ja robiłam i wszystkie negatywy także wiem że muszę się nastawić na @ a nie na przynajmniej się aż tak nie rozczaruje że przyszłaTak mnie korci, żeby zrobić jutro rano. Żeby już się nie nastawiać, ani nic… ale 4 dni przed to za wcześnie :/
Miałam w zeszłym roku hsg , jajnik prawy drożny, lewy też drożny, ale już mniej , miałam tez stymulację lametta. Mam za sobą ciążę biochemiczna ( zeszły rok) , i ciążę z pustym jajem płodowym poronioną w kwietniu przed 10 tygodniem .A jaką masz za sobą diagnostykę? I z jakimi efektami?
To zrobi następny w kolejnym dniuA jak jej nie wyjdzie to lipa. Mi dopiero 12dpo cos świeciło, pod światłem.
Może i masz rację . Zależy ile w życiu już tych testów robiła . Ja mam białe testy i na początku byłam zła, smutna , zawiedziona ale później po kolejnym teście już wiedziałam że nie mam na co liczyć i następne były tylko dla potwierdzenia tegoTo zalezy kto jak znosi biel, ja bym radziła sie jej wstrzymać i zrobic pozniej niz zasypywać bielami vizira
już chyba nawet mnie ta biel nie meczy jak widzę. Gorzej jak potem wychodzę na miasto, czy na spacer z psem i jestem jedyna w zasiegu wzroku z psem, bo reszta wózeczkowa. Ale nie ma coMoże i masz rację . Zależy ile w życiu już tych testów robiła . Ja mam białe testy i na początku byłam zła, smutna , zawiedziona ale później po kolejnym teście już wiedziałam że nie mam na co liczyć i następne były tylko dla potwierdzenia tego
Szkoda że ta szansa taka mała...Chce niech robi.
11 dpo już ma szansę coś wyjść.
Jak ma się niecierpliwić to może będzie jej łatwiej.
Zresztą mówimy tu oficjalnie i w kółko, że do 14 dpo jest szansa więc chyba większość dziewczyn ma świadomość, że biały test 11 dpo może być pozytywny 12 dpo
No właśnie wszędzie ostatnio tylko brzuchy i wózki ... Ja nie wiem czy to ja tak zaczęłam na to zwracać uwagę czy to efekt lockdownujuż chyba nawet mnie ta biel nie meczy jak widzę. Gorzej jak potem wychodzę na miasto, czy na spacer z psem i jestem jedyna w zasiegu wzroku z psem, bo reszta wózeczkowa. Ale nie ma co
Chodziło mi o szanse na kreskę późnąSzansa zawsze taka sama u zdrowej pary 30%