Dzięki za odpowiedzi ten cykl się nie udał bo testy negatywne i brzuch bolal od przedwczoraj czasami , chociaż już przestał całkowicie od popołudnia . Jutro pewnie przyjdzie z wielkim hukiem a Ty który dc masz ?Później, wcześniej. Cykle bez owulacyjne mogą być i dłuższe i krótsze. Nie ma na to reguły
reklama
To też Ci się już powoli termin @ zbliża ?
Może się zbliża , a robisz testy owu ?Ja dziś 10dc i jajniki mocno czuje po obu stronach. Czy to może być już owu?
Nowa103
Fanka BB :)
Dziś chciałam zrobić pierwszy w tym cykluMoże się zbliża , a robisz testy owu ?
pannadarianna
Ja mam dostać @ za 5 dni dokładnie i chyba jednak przyjdzie wredota… drętwieją mi nogi znowu razem z bólem podbrzusza. Masakra
Moje cykle zwykle 29 dni , ale ze względu na ten pozytywny owu to może przyjdzie wcześniej @ jeszcze dwa cykle i jak się nie uda to in vitroJeszcze mam minimum 2 dni.
Ale jestem na progesteronie więc może dłużej.
Też kiedyś miałam mocne bóle brzuchaJa mam dostać @ za 5 dni dokładnie i chyba jednak przyjdzie wredota… drętwieją mi nogi znowu razem z bólem podbrzusza. Masakra
pannadarianna
ten ból nie jest jakiś przeszywający, ale jest zobaczymyTeż kiedyś miałam mocne bóle brzucha
reklama
pannadarianna
Tak mnie korci, żeby zrobić jutro rano. Żeby już się nie nastawiać, ani nic… ale 4 dni przed to za wcześnie :/
Podziel się: