Na tych strumieniowych ? To może działają w drugą stronęTak. Dziewczyny tu miały NAPRAWDĘ wyraźne kreski i tego samego dnia beta 0
reklama
pluto_nova
Moderator
może to są testy do wkręty na prima aprilisI na tych i na tych.
Na strumieniowych prawie zawsze, na paskowych też miałam
pannadarianna
Fanka BB :)
Dzień dobry, u mnie tez Chajzer z vizirkiem wjechał więc czekamy na @
matkaniewariatka
Przykro mi z powodu vizirków (((
Wiecie co? Czuję, że sobie zaczynam robić znów presję. Że już grzebię w kalendarzyku, bo przyszły miesiąc nie możemy się starać z uwagi na zabieg męża w szpitalu, potem kolejna owulacja koniec listopada. Sam fakt, że o tym myślę, znaczy, że się zaczynam fiksować. Ciul by to!! Jak się tego pozbyć? Nie znoszę tej fiksacji! Umiem nie myśleć o ciąży tylko wtedy, kiedy mamy bana na starania i nie ma na nią szans i taka wtedy wyluzowana jestem. A potem na nowo myśli się kłębią.
Wiecie co? Czuję, że sobie zaczynam robić znów presję. Że już grzebię w kalendarzyku, bo przyszły miesiąc nie możemy się starać z uwagi na zabieg męża w szpitalu, potem kolejna owulacja koniec listopada. Sam fakt, że o tym myślę, znaczy, że się zaczynam fiksować. Ciul by to!! Jak się tego pozbyć? Nie znoszę tej fiksacji! Umiem nie myśleć o ciąży tylko wtedy, kiedy mamy bana na starania i nie ma na nią szans i taka wtedy wyluzowana jestem. A potem na nowo myśli się kłębią.
MyszkaMiki30
.Przykro mi z powodu vizirków (((
Tiruriru1
Dziewczyny chyba wariuję... Doradzałyście mi iść na Bete. W 19 dniu cyklu wyszedł mi pozytywny test ciążowy (1-2 tydzień od poczęcia). W środę zrobiłam kolejny test, wyszła blada druga kreska, wczoraj powtórka i taka sama sytuacja (3 testy pozytywne). Wczoraj chciałam zrobić Bete, ale u mojego gina nie było wolnych terminów i mam wizytę 15.10.Dzisiaj 22 (albo 24 dzień cyklu, nie wiem dokładnie, @ miałam różnie). Zrobiłam kolejny test, pokazała się ciąża. Ze względu na ciężki charakter pracy (dużo dźwigania, praca po 10 godzin, brak pracowników) poszłam do lekarza domowego i będę tydzień na zwolnieniu (diagnoza ból pleców , mieszkam za granicą a ciężko tu o zwolnienie, a ciąży udowodnić w pracy nie mogę). Zrobiłam to zapobiegawczo. Ale schizuje, że może to ciąża biochemiczna (nie wiem dlaczego). Uspokójcie mnie.
Załączniki
coca
Dziewczyny chyba wariuję... Doradzałyście mi iść na Bete. W 19 dniu cyklu wyszedł mi pozytywny test ciążowy (1-2 tydzień od poczęcia). W środę zrobiłam kolejny test, wyszła blada druga kreska, wczoraj powtórka i taka sama sytuacja (3 testy pozytywne). Wczoraj chciałam zrobić Bete, ale u mojego gina nie było wolnych terminów i mam wizytę 15.10.Dzisiaj 22 (albo 24 dzień cyklu, nie wiem dokładnie, @ miałam różnie). Zrobiłam kolejny test, pokazała się ciąża. Ze względu na ciężki charakter pracy (dużo dźwigania, praca po 10 godzin, brak pracowników) poszłam do lekarza domowego i będę tydzień na zwolnieniu (diagnoza ból pleców [emoji846], mieszkam za granicą a ciężko tu o zwolnienie, a ciąży udowodnić w pracy nie mogę). Zrobiłam to zapobiegawczo. Ale schizuje, że może to ciąża biochemiczna (nie wiem dlaczego). Uspokójcie mnie.
Jedynie beta i sprawdzenie przyrostu na tym etapie [emoji2368] do bety nie jest potrzebny lekarz. A jak to nie wchodzi w grę, No to cóż, czekać i być dobrej myśli. I nie porównywać różnych testów, bo to nic nie wnosi poza niepotrzebnymi nerwami.
Tuttifrutti00
Spróbuj ogarnąć stres, bo to nie sprzyja fasolce jeśli się właśnie w środku rozwijaDziewczyny chyba wariuję... Doradzałyście mi iść na Bete. W 19 dniu cyklu wyszedł mi pozytywny test ciążowy (1-2 tydzień od poczęcia). W środę zrobiłam kolejny test, wyszła blada druga kreska, wczoraj powtórka i taka sama sytuacja (3 testy pozytywne). Wczoraj chciałam zrobić Bete, ale u mojego gina nie było wolnych terminów i mam wizytę 15.10.Dzisiaj 22 (albo 24 dzień cyklu, nie wiem dokładnie, @ miałam różnie). Zrobiłam kolejny test, pokazała się ciąża. Ze względu na ciężki charakter pracy (dużo dźwigania, praca po 10 godzin, brak pracowników) poszłam do lekarza domowego i będę tydzień na zwolnieniu (diagnoza ból pleców , mieszkam za granicą a ciężko tu o zwolnienie, a ciąży udowodnić w pracy nie mogę). Zrobiłam to zapobiegawczo. Ale schizuje, że może to ciąża biochemiczna (nie wiem dlaczego). Uspokójcie mnie.
Wiem, że pewnie już byś chciała wiedzieć czy to ciąża i czy możesz się cieszyć, każda z nas tak ma ale chyba niestety musisz się jeszcze troszkę uzbroić w cierpliwość. Po cichu gratuluję i po cichu możesz chyba się już cieszyć, ale na spokojnie
Tiruriru1
Zastanawialam się czy nie iść do szpitala albo laboratorium. Dziś piątek, musiałabym powtórzyć w niedzielę (w szpitalu), a tu czekanie pół dnia... Spróbuję wytrzymac do przyszłego tygodnia.Jedynie beta i sprawdzenie przyrostu na tym etapie [emoji2368] do bety nie jest potrzebny lekarz. A jak to nie wchodzi w grę, No to cóż, czekać i być dobrej myśli. I nie porównywać różnych testów, bo to nic nie wnosi poza niepotrzebnymi nerwami.
reklama
Tiruriru1
To czekanie jest najgorsze. Wytrwam! I wrócę tu za tydzień w piątek a w międzyczasie będę czytać i obserwować. Po cichu dziękujęSpróbuj ogarnąć stres, bo to nie sprzyja fasolce jeśli się właśnie w środku rozwija
Wiem, że pewnie już byś chciała wiedzieć czy to ciąża i czy możesz się cieszyć, każda z nas tak ma ale chyba niestety musisz się jeszcze troszkę uzbroić w cierpliwość. Po cichu gratuluję i po cichu możesz chyba się już cieszyć, ale na spokojnie
Podziel się: