reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
A jaką masz za sobą diagnostykę? I z jakimi efektami?
Miałam w zeszłym roku hsg , jajnik prawy drożny, lewy też drożny, ale już mniej , miałam tez stymulację lametta. Mam za sobą ciążę biochemiczna ( zeszły rok) , i ciążę z pustym jajem płodowym poronioną w kwietniu przed 10 tygodniem .

Dzieki dziewczyny :) mam zapas z Allegro, dziś odebrałam z paczkomatu, stary jak przyniosłam i podniósł to nie chciał uwierzyć ze to zapas testów 😂 mówi ze mam na cały rok 😂

To zalezy kto jak znosi biel, ja bym radziła sie jej wstrzymać i zrobic pozniej niz zasypywać bielami vizira
Może i masz rację . Zależy ile w życiu już tych testów robiła . Ja mam białe testy i na początku byłam zła, smutna , zawiedziona ale później po kolejnym teście już wiedziałam że nie mam na co liczyć i następne były tylko dla potwierdzenia tego

Może i masz rację . Zależy ile w życiu już tych testów robiła . Ja mam białe testy i na początku byłam zła, smutna , zawiedziona ale później po kolejnym teście już wiedziałam że nie mam na co liczyć i następne były tylko dla potwierdzenia tego
już chyba nawet mnie ta biel nie meczy jak widzę. Gorzej jak potem wychodzę na miasto, czy na spacer z psem i jestem jedyna w zasiegu wzroku z psem, bo reszta wózeczkowa. Ale nie ma co 😉

Chce niech robi.
11 dpo już ma szansę coś wyjść.
Jak ma się niecierpliwić to może będzie jej łatwiej.
Zresztą mówimy tu oficjalnie i w kółko, że do 14 dpo jest szansa więc chyba większość dziewczyn ma świadomość, że biały test 11 dpo może być pozytywny 12 dpo
Szkoda że ta szansa taka mała... 😔

już chyba nawet mnie ta biel nie meczy jak widzę. Gorzej jak potem wychodzę na miasto, czy na spacer z psem i jestem jedyna w zasiegu wzroku z psem, bo reszta wózeczkowa. Ale nie ma co 😉
No właśnie wszędzie ostatnio tylko brzuchy i wózki ... Ja nie wiem czy to ja tak zaczęłam na to zwracać uwagę czy to efekt lockdownu 🤷

reklama
Do góry