Kristina_peony
Fanka BB :)
Otrzymałam wynik bety 7,1. A wiec jednak. Jest to 14 dpo. Testy jaśnieją. Piersi przestały bolec. Niestety nic z tego :/. Idę lizać rany
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem jak rozgryźć ten temat, bo dzisiaj zrobiłam test, w pracy na razie się wstrzymam. Pracuję w handlu, muszę dużo dźwigać, schylać się itd. Może lepiej jeśli się wstrzymam z betą aby się nie rozczarowac i powtórzę test w dniu spodziewanej @?Na dzień dzisiejszy to tylko badanie krwi mozesz zrobić Bete. A tak to dopiero 7 tydzien u lekarza mniej więcej wtedy juz jest serduszko
17 wrzesnia miałam ostatnią miesiączkę (dwa dni poprzedzające niewielkie plamienia). 8, 9,11 i 13 dzień cyklu współżyliśmy. Wiem,
Kurcze skoro test wyszedł to beta tym bardziej . Rób jak uważasz tak czy siak uważaj na siebie w tej pracyNie wiem jak rozgryźć ten temat, bo dzisiaj zrobiłam test, w pracy na razie się wstrzymam. Pracuję w handlu, muszę dużo dźwigać, schylać się itd. Może lepiej jeśli się wstrzymam z betą aby się nie rozczarowac i powtórzę test w dniu spodziewanej @?
Tak, muszę, bo mój lekarz powiedział ze koniecznie w czwartek i w piątek na wizytę. Choć szczerze mówiąc już bym odpuściła, bo nic z tego nie wyjdzie. Stwierdzono u mnie przeciwciała plemnikowe i musimy ustalić leczenie i datę inseminacji na październik. A gość jest jak siekiera spróbowałabym się go nie posłuchać . Dziś popłacze a od jutra będę twarda babka.Będziesz badać za 2 dni, albo jutro?
Sproboj wyciszyć się, nie myśl o zajściu w danym cyklu. Czerp przyjemność z pójścia do łóżka. I może to głupio zabrzmi, bo mi się udało w pierwszym cyklu, ale z tyłu głowy miałam myśli, że mi się nie uda no bo jak? Endometrioza, ciągle plamienia. Spójrz jakie ja miałam od kwietnia rozbieżności (wcześniej okresy co 21 dni też się zdarzały) , przed zażywaniem hormonów cykl 26-28 dni. A jeszczePierwsze miesiące na spokojnie bo o syna staralismy sie 4 msc. Jednak z miesiąca na miesiąc coraz więcej myśli w głowie. A i cykl sie skrócił z 31 dni na 27-28 w między czasie co niby nie jest niczym niepokojącym
Sprawdź czy czasem od wiesiołka, bo mnie po nim bolałJa aktualnie biorę
4x olej z wiesiołka
Kwas foliowy
Cynk organiczny
Maca
I witamine a+e
Oj czerpie korzyść akurat w czasie plodnym mam bardzo duza ochote na zblizenia i tez sie nastawiam że zapewne nic z tego ale jednak jakos w głowie zakodowane albo gdzies indziej leży problem. Badań jeszcze nie robiłam na hormony choć teraz chyba sie wybiore jak dostane okresSproboj wyciszyć się, nie myśl o zajściu w danym cyklu. Czerp przyjemność z pójścia do łóżka. I może to głupio zabrzmi, bo mi się udało w pierwszym cyklu, ale z tyłu głowy miałam myśli, że mi się nie uda no bo jak? Endometrioza, ciągle plamienia. Spójrz jakie ja miałam od kwietnia rozbieżności (wcześniej okresy co 21 dni też się zdarzały) , przed zażywaniem hormonów cykl 26-28 dni. A jeszcze
A są jakieś inne suplementy wspomagajace sluz?Sprawdź czy czasem od wiesiołka, bo mnie po nim bolał
Odrzuć myśl, że,,nic z tego nie będzie,,. U mnie miałam tylko 1 dzień śluzu płodnego, a wtedy kiedy współżyliśmy byłam już,, sucha,,. Po owulacji sachara więc tym bardziej nie brałam sobie do głowy, że się uda. Te plamienia później, teraz też plamie na różowo czerwono, kolor dosyć wyraźny. Pomyślałam o może plamie implantacyjne. Nawet jeśli to na test za Wcześnie i masz babo placek . Biorę od tygodnia kwas foliowy, a od 3 tygodni nie palę. Piję hektolitry soku Pomarańczowego choć to nie ma nic do rzeczy. (ulubiony ). Łykasz kwas foliowy? Robisz testy owu?Oj czerpie korzyść akurat w czasie plodnym mam bardzo duza ochote na zblizenia i tez sie nastawiam że zapewne nic z tego ale jednak jakos w głowie zakodowane albo gdzies indziej leży problem. Badań jeszcze nie robiłam na hormony choć teraz chyba sie wybiore jak dostane okres