staraczka_22
Fanka BB :)
Dziewczyny a co byście polecaly przy wzdętym brzuchu? Zaczęłam się znowu więcej ruszać ale nie wiem, co jeszcze robić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja gin tak powiedziała mi kiedyś na wizycie, że w ciążę to się zachodzi głowa i żebym nie wchodziła w aplikację i nie sprawdzała, który mam dzień cyklu tylko po prostu regularnie współżyła pA od kiedy to się przez głowę zachodzi w ciążę?
Oczywiście luz w staraniach jest ważny żeby móc czerpać z nich przyjemność, ale naprawdę błagam nie wmawiajmy innym, że w ciążę się zachodzi bo się o niej nie myślało [emoji85]
Zależy od czego masz wzdęcia, ruch ok ale to raczej problem gastryczny.Dziewczyny a co byście polecaly przy wzdętym brzuchu? Zaczęłam się znowu więcej ruszać ale nie wiem, co jeszcze robić.
Hm, ja myśle całe moje życie ze mi się nie uda i gowno z tego wychodzi [emoji848] ta metoda nie działa.Sproboj wyciszyć się, nie myśl o zajściu w danym cyklu. Czerp przyjemność z pójścia do łóżka. I może to głupio zabrzmi, bo mi się udało w pierwszym cyklu, ale z tyłu głowy miałam myśli, że mi się nie uda no bo jak? Endometrioza, ciągle plamienia. Spójrz jakie ja miałam od kwietnia rozbieżności (wcześniej okresy co 21 dni też się zdarzały) , przed zażywaniem hormonów cykl 26-28 dni. A jeszcze
Byłam przekonana, ze w ciąże to się zachodzi z połączenia plemnika i komórki jajowej [emoji33]Moja gin tak powiedziała mi kiedyś na wizycie, że w ciążę to się zachodzi głowa i żebym nie wchodziła w aplikację i nie sprawdzała, który mam dzień cyklu tylko po prostu regularnie współżyła p
Chyba tylko chińska narkoza jest na to sposobem ;DJa się zastanawiam, jak się da "nie myśleć". Jak ktoś zna sposób, to niech się podzieli
Że jesteś w ciąży ) gratulacje )Dziewczyny, 24 września miałam owulacje, wczoraj test z wieczornego moczu bladzioch, dzisiaj z porannego blada ale bardzo wyraźna kreska, poszłam na bete z krwi, wartość chyba bardzo mała 9,13. Co myślicie?Zobacz załącznik 1323534