reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Cudowne wieści 😍 życzę spokojnych 9 msc . Zobaczymy jak to sie potoczy 🙈
Dziękuję 🙂 co ma być to będzie 🙂 jestem przygotowana na wszystkie możliwe scenariusze. W czwartek masz dostać @? Nie wiem co mnie podkusiło dzisiaj, aby zrobić test. Szczerze mówiąc czekalam na
Dzień @ żeby ewentualnie potwierdzić lub wykluczyc ciążę. 19 dzień cyklu wydawał mi się zbyt wczesny. A tu bum. Ciekawa jestem jak się potoczy 🙂

Dziękuję 🙂 co ma być to będzie 🙂 jestem przygotowana na wszystkie możliwe scenariusze. W czwartek masz dostać @? Nie wiem co mnie podkusiło dzisiaj, aby zrobić test. Szczerze mówiąc czekalam na
Dzień @ żeby ewentualnie potwierdzić lub wykluczyc ciążę. 19 dzień cyklu wydawał mi się zbyt wczesny. A tu bum. Ciekawa jestem jak się potoczy 🙂
No aż niemożliwe że tak szybko mogłaś ją wykryć 😊 ja z pierwszym synem to 3 dni przed okresem ujrzałam jasną kreseczke.

Ja bym na Twoim miejscu spróbowała już z testem. A nuż może jednak. Ta cholerna niepewność. Trzymam mocno kciuki!
Wiesz do chyba wolę sie krwią zalac niz patrzec znowu na jedna kreske... z miesiąca na miesiąc coraz bardziej mnie te testy dobijają. Dlatego uzbroje sie w cierpliwość i poczekam sobie co czas przyniesie 😒

Wiesz do chyba wolę sie krwią zalac niz patrzec znowu na jedna kreske... z miesiąca na miesiąc coraz bardziej mnie te testy dobijają. Dlatego uzbroje sie w cierpliwość i poczekam sobie co czas przyniesie 😒
Mam tak samo. Testy z jedna kreską tak mnie wykańczały psychicznie, ze teraz co miesiąc ide dzielnie do sklepu po podpaski i tampony i czekam na okres. Wolę się miło zaskoczyć niż boleśnie rozczarować

No aż niemożliwe że tak szybko mogłaś ją wykryć 😊 ja z pierwszym synem to 3 dni przed okresem ujrzałam jasną kreseczke.
17 wrzesnia miałam ostatnią miesiączkę (dwa dni poprzedzające niewielkie plamienia). 8, 9,11 i 13 dzień cyklu współżyliśmy. Wiem, że 25 września zabolał mnie brzuch dziwnie (tydzień od pierwszego współżycia), myślałam że owulacja się zbliża (zazwyczaj musiałam brać silne leki przeciwbólowe), trwało to chwilkę i przeszło. Pamiętam, bo moja znajoma też się stara i się wymieniamy spostrzeżeniami 🙉😁. Ale, że aż tak szybko? Kiedyś, dawno temu owulację miałam 7-9 dzień. Później brałam Depo Provera i mi się rozjechały cykle w cały świat. Dlatego nie wiem kiedy miałam owulacje, może to ciąża biochemiczna? Może coś tu nie gra i @ przyjdzie?... Nie wiem, nie byłam jeszcze w ciąży, skoro 1-2 tydzień od poczęcia to 3-4 tydzień ciąży, by się zgadzało. Mam mieszane uczucia.

17 wrzesnia miałam ostatnią miesiączkę (dwa dni poprzedzające niewielkie plamienia). 8, 9,11 i 13 dzień cyklu współżyliśmy. Wiem, że 25 września zabolał mnie brzuch dziwnie (tydzień od pierwszego współżycia), myślałam że owulacja się zbliża (zazwyczaj musiałam brać silne leki przeciwbólowe), trwało to chwilkę i przeszło. Pamiętam, bo moja znajoma też się stara i się wymieniamy spostrzeżeniami 🙉😁. Ale, że aż tak szybko? Kiedyś, dawno temu owulację miałam 7-9 dzień. Później brałam Depo Provera i mi się rozjechały cykle w cały świat. Dlatego nie wiem kiedy miałam owulacje, może to ciąża biochemiczna? Może coś tu nie gra i @ przyjdzie?... Nie wiem, nie byłam jeszcze w ciąży, skoro 1-2 tydzień od poczęcia to 3-4 tydzień ciąży, by się zgadzało. Mam mieszane uczucia.
Na dzień dzisiejszy to tylko badanie krwi mozesz zrobić Bete. A tak to dopiero 7 tydzien u lekarza mniej więcej wtedy juz jest serduszko

reklama
17 wrzesnia miałam ostatnią miesiączkę (dwa dni poprzedzające niewielkie plamienia). 8, 9,11 i 13 dzień cyklu współżyliśmy. Wiem, że
Znam to uczucie, Chociaż się nie staraliśmy wcześniej, współżyliśmy bez Zabezpieczenia (przerywany, albo w dni niepłodne), czasami robiłam test i pojawiała się @. Myśleliśmy o dziecku, wcześniej rozmawialiśmy dużo (mam 33 lata, mój Partner 38). W cyklu starań poszliśmy na całość, nie myśląc czy się uda. Tak jakoś wyszło. Duzo Myślisz o ciazy?

Do góry