reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Od jakiś 2 miesięcy? 🤔
Może faktycznie to ją odstawie, za wiele nie wnosi do mojego życia a jak może szkodzić.
Jak tak poczytałam to ona nie jest polecana jak ktoś miewa dolegliwości żołądkowe…
Poza tym to suplement raczej dla mężczyzn i do regulacji ich układu hormonalnego…
Na ulotkach tez piszą ze nie zaleca się kobieta w ciąży i karmiącym…

Dziewczyny mam pytanie, jutro idę sprawdzić przyrost hcg
Ale boli mnie brzuch cały czas od soboty jak bym miała dostać lada moment mega @ , od soboty biorę nospe 2x1 bo nie jestem w stanie normalnie funkcjonować
Czy jakieś inne badanie oprucz przyrostu zalecanie zrobić

Plecy zaczynają boleć.... 😒 więc mapła nadchodzi... 😪
Dzisiaj mam dokładnie 19 dzień cyklu(który dzien po owulacji nie wiem, miesiączki miałam różnie, co 21,35,27 dni itd. ) Mnie wczoraj bolał kręgosłup, dziś z resztą też. Piersi bolą jak na okres, brzuch też daje o sobie znać. Dziwnie mnie bolał ostatnie 2-3 dni. Okresu powinnam dostać za 11 dni (wg kalendarzyka). Zaczęłam w 11 dniu cyklu plamić na brązowo (?), coś jak kolor kawy z mlekiem. Od 3 dni sluz zabarwiony na różowo, podobne do krwi ale dużo jaśniejsze. Plamienia zdarzały mi się niemalże przy każdym cyklu (Oprócz przedostatniego). Dzisiaj podkusiło mnie i kupiłam test ciążowy. Zrobiłam jakieś pół godziny temu i wynik wyszedł pozytywny. 1-2 tydzień (clearblue)... Zaczęliśmy się starać od tego cyklu, jestem bardzo zaskoczona, ponieważ każdy gin mówił, że mam endometrioze i będzie mi ciężko zajść w ciążę. A jeśli już to mogę mieć problemy z jej utrzymaniem. Czas pokaże 🙂 objawy jak na okres nie zawsze muszą go zwiastować.

reklama
Dzisiaj mam dokładnie 19 dzień cyklu(który dzien po owulacji nie wiem, miesiączki miałam różnie, co 21,35,27 dni itd. ) Mnie wczoraj bolał kręgosłup, dziś z resztą też. Piersi bolą jak na okres, brzuch też daje o sobie znać. Dziwnie mnie bolał ostatnie 2-3 dni. Okresu powinnam dostać za 11 dni (wg kalendarzyka). Zaczęłam w 11 dniu cyklu plamić na brązowo (?), coś jak kolor kawy z mlekiem. Od 3 dni sluz zabarwiony na różowo, podobne do krwi ale dużo jaśniejsze. Plamienia zdarzały mi się niemalże przy każdym cyklu (Oprócz przedostatniego). Dzisiaj podkusiło mnie i kupiłam test ciążowy. Zrobiłam jakieś pół godziny temu i wynik wyszedł pozytywny. 1-2 tydzień (clearblue)... Zaczęliśmy się starać od tego cyklu, jestem bardzo zaskoczona, ponieważ każdy gin mówił, że mam endometrioze i będzie mi ciężko zajść w ciążę. A jeśli już to mogę mieć problemy z jej utrzymaniem. Czas pokaże 🙂 objawy jak na okres nie zawsze muszą go zwiastować.
Cudowne wieści 😍 życzę spokojnych 9 msc . Zobaczymy jak to sie potoczy 🙈

Do góry