mariaantonina96
Fanka BB :)
Ja aktualnie bioręmnie bardzo boli żołądek po ziołowych tabletkach, więc te omijam.
4x olej z wiesiołka
Kwas foliowy
Cynk organiczny
Maca
I witamine a+e
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja aktualnie bioręmnie bardzo boli żołądek po ziołowych tabletkach, więc te omijam.
ciężkie to życie, ja wiem [emoji23] własnie zaobserwowałam u siebie baaaardzo wodnisty przezroczysty sluz, więc na bank nic z tego. zawsze przed miesiączką tak miałam. pozostaje czekać na małpę
U mnie nigdy nie jest biały i zwarty
Ja myślę, że to kwestia bardzo indywidualna i u każdego może wyglądać inaczej więc niech dziewczyny się na tym nie skupiają[emoji16]
Wszystko może się zdarzyć [emoji110]
dajecie nadzieję normalnieJa myślę, że to kwestia bardzo indywidualna i u każdego może wyglądać inaczej więc niech dziewczyny się na tym nie skupiają[emoji16]
Wszystko może się zdarzyć [emoji110]
u mnie pół roku do pierwszych badan, u męża ponad rokia nim zdecydowaliście się na jakieś konkretniejsze badania?
Tak się zastanawiam, bo w sumie u nas to już rok mija. Na początku
Hej dziewczyny! Ja tydzień do @ i już jajko znoszę Tak bardzo chciałoby się zobaczyć te cholerne dwie kreski na teście, a tu ciągle wszystko jak na złość
Na początku tak łatwo i szybko pojawiały się pozytywne testy, a teraz coś mamy z tym problem.
Dziewczyny ile trwały Wasze starania nim zdecydowaliście się na jakieś konkretniejsze badania?
Tak się zastanawiam, bo w sumie u nas to już rok mija. Na początku dwa poronienia, więc w sumie teraz takie 7 miesięcy się staramy i nic. Zastanawiam się czy to nie jest moment gdzie powinniśmy sięgnąć po jakieś konkretniejsze badania
A to nie przez mace?Ja aktualnie biorę
4x olej z wiesiołka
Kwas foliowy
Cynk organiczny
Maca
I witamine a+e
Moja gin mówiła że badania powinny być po 2 poronieniach od razu robione (ja rwalam się po pierwszym więc mnie uspokajała) albo po roku bezowocnych starańHej dziewczyny! Ja tydzień do @ i już jajko znoszę Tak bardzo chciałoby się zobaczyć te cholerne dwie kreski na teście, a tu ciągle wszystko jak na złość
Na początku tak łatwo i szybko pojawiały się pozytywne testy, a teraz coś mamy z tym problem.
Dziewczyny ile trwały Wasze starania nim zdecydowaliście się na jakieś konkretniejsze badania?
Tak się zastanawiam, bo w sumie u nas to już rok mija. Na początku dwa poronienia, więc w sumie teraz takie 7 miesięcy się staramy i nic. Zastanawiam się czy to nie jest moment gdzie powinniśmy sięgnąć po jakieś konkretniejsze badania