reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej dziewczyny! Ja tydzień do @ i już jajko znoszę🙈 Tak bardzo chciałoby się zobaczyć te cholerne dwie kreski na teście, a tu ciągle wszystko jak na złość😅
Na początku tak łatwo i szybko pojawiały się pozytywne testy, a teraz coś mamy z tym problem.
Dziewczyny ile trwały Wasze starania nim zdecydowaliście się na jakieś konkretniejsze badania?
Tak się zastanawiam, bo w sumie u nas to już rok mija. Na początku dwa poronienia, więc w sumie teraz takie 7 miesięcy się staramy i nic. Zastanawiam się czy to nie jest moment gdzie powinniśmy sięgnąć po jakieś konkretniejsze badania🤔

Hej dziewczyny! Ja tydzień do @ i już jajko znoszę🙈 Tak bardzo chciałoby się zobaczyć te cholerne dwie kreski na teście, a tu ciągle wszystko jak na złość😅
Na początku tak łatwo i szybko pojawiały się pozytywne testy, a teraz coś mamy z tym problem.
Dziewczyny ile trwały Wasze starania nim zdecydowaliście się na jakieś konkretniejsze badania?
Tak się zastanawiam, bo w sumie u nas to już rok mija. Na początku dwa poronienia, więc w sumie teraz takie 7 miesięcy się staramy i nic. Zastanawiam się czy to nie jest moment gdzie powinniśmy sięgnąć po jakieś konkretniejsze badania🤔

To chyba zależy jakie masz problemy u mnie defakto pierwszy cykl starań bo OM 20.07 - ale jako że nadal nie mam @, a w ciąży na pewno nie jestem. To do lekarza idę już za 10 dni by jak najszybciej zacząć ogarniać co jest nie tak

reklama
Moja gin mówiła że badania powinny być po 2 poronieniach od razu robione (ja rwalam się po pierwszym więc mnie uspokajała) albo po roku bezowocnych starań
My mamy za sobą 10 CS (niekoniecznie każdy z monitorangimi testami owulacyjnymi) w tym jeden ciąża zakończona poronieniem i na tym etapie już nam zaleciła pełen pakiet badań (wcześniej miałam same hormony) łącznie z badaniem nasienia
więc myślę że spokojnie czas je zrobić 🙂

Do góry