reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Ja mam mieć w czwartek okres i nie wytrzymałam. Wczoraj robiłam test. Negatywny. Chyba się nigdy nie nauczę, by czekać do dnia miesiączki. Także jeśli okresu nie dostanę, to też będę testować w weekend. 😅
testuje z Wami na week o ile @ nie przyjdzie wcześniej bo cos ostatnio mnie zaskakuje ..
Też robiłam test żeby zaspokoić swoja ciekawość - negatywny 9dpo
wiec myślę ze i tak to było za szybko ale coż jak człowiek uparty :p
czekam do soboty-niedzieli i się okaże :) chyba ze wytrzymam jeszcze dłużej😂 🤗

reklama
Witam w 36dc, wg apki miesiączka spóźnia się 3 dni. Tak jak ostatnio pisałam byłam 6 września (14dc)na usg i pęcherzyk 10.5mm. Gin spisał go na straty. Miałam dzisiaj zrobić test, ale rano taka byłam zakręcona, że zapomnialam🤦‍♀️🤦‍♀️muszę czekać do jutra!
Skoro ci sie spóźnia okres to możesz już go robić w sumie o każdej porze dnia i powinien wyjść.

testuje z Wami na week o ile @ nie przyjdzie wcześniej bo cos ostatnio mnie zaskakuje ..
Też robiłam test żeby zaspokoić swoja ciekawość - negatywny 9dpo
wiec myślę ze i tak to było za szybko ale coż jak człowiek uparty :p
czekam do soboty-niedzieli i się okaże :) chyba ze wytrzymam jeszcze dłużej😂 🤗
Ja zastanawiam się czy nie iść na betę jak w czwartek bym okresu nie dostała. 🤔

Cześć dziewczyny.
Miłego dnia.
Ostatnio mało się udzielam bo mam w pracy straszny kocioł a po pracy córka nie daje mi żyć, a w nocy mąż [emoji23]
Czytam codziennie żeby być na bieżąco.

Blondynka w sieci gratuluję [emoji10]

Od niedzieli działamy w temacie dziecka, 30 września mamy rocznicę ślubu i przewidywany czas owulacji więc może uda się zrobić prezent rocznicowy z opóźnionym terminem doręczenia [emoji6]
My mamy rocznicę jutro i jutro lub pojutrze prawdopodobnie owulacja więc też liczę po cichu na prezencik [emoji3526]

Dziewczyny muszę się pochwalić testem owulacyjnym. W końcu kreska jest!! Może jednak będzie ta owulacja a nie okres jak myślałam 🙂

Załączniki

• 20210928_143024.jpg
    20210928_143024.jpg
    563,7 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry