Moonstone
Moderator
Jak dobrze że mam męża w domu normalnie byłby na drugim końcu Polski czyli nad morzem gdzieś taka praca niestety.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dobrze że mam męża w domu normalnie byłby na drugim końcu Polski czyli nad morzem gdzieś taka praca niestety.
Nie mogę uwierzyć!!!W takim razie zrobię po pracy!
Gratulacje!!!!Nie mogę uwierzyć!!!
Gratulacje ! to jednak gin się pomylił co do tego ze „ nic z tego nie będzie „ . Spokojnej ciazy życzęNie mogę uwierzyć!!!
GRATULACJE ❤Nie mogę uwierzyć!!!
Cześć dziewczyny,
Jestem tu nowa, chociaż czytam Wasze posty od jakiegoś czasu. Też staramy się o drugiego maluszka, teoretycznie 8 miesiąc, chociaż do czerwca karmiłam i cykle były prawdopodobne bezowulacyjne, od 2 miesięcy mierze temperaturę, 7 dpo zrobiłam progesteron wynik 33.30 ng/ml, wynik wysoki. Czy ta temperatura może o czymś świadczyć? W tamtym miesiącu temperatura rosła bardzo powoli i dopiero w 10dpo skoczyła powyżej 37, teraz już od 3 dpo jest powyżej. Pomóżcie coś jak coś to będę testować w niedzielę, wtedy mam termin @
Gratulacje kochanaNie mogę uwierzyć!!!
Ale super! Gratulacje!Nie mogę uwierzyć!!!