reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Ja mam mieć w czwartek okres i nie wytrzymałam. Wczoraj robiłam test. Negatywny. Chyba się nigdy nie nauczę, by czekać do dnia miesiączki. Także jeśli okresu nie dostanę, to też będę testować w weekend. 😅
testuje z Wami na week o ile @ nie przyjdzie wcześniej bo cos ostatnio mnie zaskakuje ..
Też robiłam test żeby zaspokoić swoja ciekawość - negatywny 9dpo
wiec myślę ze i tak to było za szybko ale coż jak człowiek uparty :p
czekam do soboty-niedzieli i się okaże :) chyba ze wytrzymam jeszcze dłużej😂 🤗

reklama
Witam w 36dc, wg apki miesiączka spóźnia się 3 dni. Tak jak ostatnio pisałam byłam 6 września (14dc)na usg i pęcherzyk 10.5mm. Gin spisał go na straty. Miałam dzisiaj zrobić test, ale rano taka byłam zakręcona, że zapomnialam🤦‍♀️🤦‍♀️muszę czekać do jutra!
Skoro ci sie spóźnia okres to możesz już go robić w sumie o każdej porze dnia i powinien wyjść.

testuje z Wami na week o ile @ nie przyjdzie wcześniej bo cos ostatnio mnie zaskakuje ..
Też robiłam test żeby zaspokoić swoja ciekawość - negatywny 9dpo
wiec myślę ze i tak to było za szybko ale coż jak człowiek uparty :p
czekam do soboty-niedzieli i się okaże :) chyba ze wytrzymam jeszcze dłużej😂 🤗
Ja zastanawiam się czy nie iść na betę jak w czwartek bym okresu nie dostała. 🤔

Cześć dziewczyny.
Miłego dnia.
Ostatnio mało się udzielam bo mam w pracy straszny kocioł a po pracy córka nie daje mi żyć, a w nocy mąż [emoji23]
Czytam codziennie żeby być na bieżąco.

Blondynka w sieci gratuluję [emoji10]

Od niedzieli działamy w temacie dziecka, 30 września mamy rocznicę ślubu i przewidywany czas owulacji więc może uda się zrobić prezent rocznicowy z opóźnionym terminem doręczenia [emoji6]
My mamy rocznicę jutro i jutro lub pojutrze prawdopodobnie owulacja więc też liczę po cichu na prezencik [emoji3526]

Dziewczyny muszę się pochwalić testem owulacyjnym. W końcu kreska jest!! Może jednak będzie ta owulacja a nie okres jak myślałam 🙂

Załączniki

• 20210928_143024.jpg
    20210928_143024.jpg
    563,7 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Do góry