reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Cześć dziewczyny.
Miłego dnia.
Ostatnio mało się udzielam bo mam w pracy straszny kocioł a po pracy córka nie daje mi żyć, a w nocy mąż 😂
Czytam codziennie żeby być na bieżąco.

Blondynka w sieci gratuluję 😗

Od niedzieli działamy w temacie dziecka, 30 września mamy rocznicę ślubu i przewidywany czas owulacji więc może uda się zrobić prezent rocznicowy z opóźnionym terminem doręczenia 😉
a u mnie rocznica ślubu 1.10 😝 Prezentu żadnego nie będzie, bo owu już była, a za wcześnie na test ciążowy - bo to będzie jakoś 5dpo 😂 Ale jedziemy w piątek na 3 dni do Zakopanego 😉 Czas do testowania może minie trochę szybciej dzięki temu 😝

reklama
Przedszkola chwilą dostałam wiadomość w pracy że chcą mnie przenieść na inne stanowisko.

Wiąże się to z podwyżka, nie jakaś mega wielką ale zawsze to dodatkowa kasa.

I co najważniejsze zmiana umowy od października!
Ale żeby nie był tak kolorowe najpierw rok, potem egzamin z przygotowania do służby cywilnej ( to już formalność) i umowa na stałe.
Niby wszystko super ale chyba muszę trochę się wstrzymać że staraniami.

Ta praca na prawdę jest super, dobrze płatna, blisko i to pracą w budżetówce korpus cywilny. Dodatkowo wszelkie świadczenia. Czyli tak naprawdę jak dostanę umowę na czas nieokreślony to mam pracę do emerytury.

I co tu teraz zrobić. Będę miałam dziś co przemyśleć.
Wiadomo praca nie jest najważniejsza, ale dobrze tą pracę mieć i stały dochód też.
Muszę to przegadać z mężem i podejmiemy decyzję co dalej.

W Niemczech mieszkam, mój ginekolog powiedział że beta może utrzymywać się do 6 tygodni i jak okres nie przyjedzie do tego czasu to kazała przyjść wtedy będzie mnie badać. Cholera poraz pierwszy od dwóch lat nie chce być w ciazy
Miałam podobna sytuacje po ostatnimi łyżeczkowaniu.
Gdy moją gin dała zielone światło na współczucie to też pierwszy raz w życiu pękła nam prezerwatywa. I też się bałam bo to było około 4 tygodni po zabiegu a na dodatek czekaliśmy na wyniki badań genetycznych.
I też wtedy bardzo nie chciałam być w ciąży.
Na szywyniki badań wyszły dobre więc teraz już bym się nie bała.

Ale jak już napisałam szykują mi się zmiany w pracy i nie wiem już sama czego chcę🤷

No właśnie, dobrze powiedziałaś. Niby chce się odpuścić ale w głowie gdzieś to jednak jest.
Właśnie. Kiedyś miałam większe parcie i "schizy", że czemu nie jestem w ciąży, że wszyscy zachodzą tylko nie ja itd. Tym bardziej nasiliło się to, jak okazało się, że szwagierka w ciąży, przyjaciółka też. Na szczęście dużo sobie poukładałam, ale i tak w głowie siedzi to "zachodzenie w ciążę".

Daj nam znać! Bardzo miło Cię wspominam z tego forum i trzymałam za Ciebie kciuki!!
Jejku, Dziękuje ❤️ Bardzo mi milo 😘
Wszystko dobrze, poza całodniowymi Mdłościami 😬 ale do wytrzymania ;)
Dzis 8+6tc, w czwartek kolejna wizyta u lekarza 🤞🏼😉

Podczytuje tu Was niezmiennie i Bardzo trzymam za Was kciuki. Ciesze sie, ze pokolei odchodzicie na fora mamusiowe❤️

reklama
Do góry