olka11135
Fanka BB :)
Ale pisałaś wcześniej że opierasz się na NPR, więc chyba sama bez aplikacji powinnaś wiedzieć kiedy była owulacja?
Wiem, że już nic nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale pisałaś wcześniej że opierasz się na NPR, więc chyba sama bez aplikacji powinnaś wiedzieć kiedy była owulacja?
Obyśmy jednak obie się myliły... [emoji1696]Mój wymarzony prezent urodzinowy chyba tez się nie spełni.. od wczoraj ból piersi a dziś już pobolewanie jak na okres.. powinnam dostać w poniedziałek ale coś czuje ze będzie szybciej .. [emoji85][emoji85]
A możesz tu wrzucić wykres?Wiem, że już nic nie wiem
Hej dziewczyny mam pytanie moja siostra, która ma problem z miesiączka ponieważ nie dostaje jej już od marca ma po prostu zaburzenia jakieś hormonalne. Dostała od gine zalecenie żeby brać luteinę 3x1 przez 5 dni i po tym powinna dostać miesiączki i później od 14-15dc dupka aczkolwiek minęło już od ostatniej tabletki 2 tygodnie i cisza miesiączka nie przyszła a gine na urlopie przez kolejne 2 tygodnie. Czy któraś z was tak miała ?
Przekażę, dziękuję za odpowiedźMój gin mówił ze jak po 2 tygodniach miesiączka nie przyjdzie to trzeba iść do lekarza. Niech nie czeka na swojego, tylko idzie do innego.
Lekarzem nie jestem i nie wiem jakie normy masz wpisane na wyniku ale jeśli standardowe to wg tego:A ja wczoraj zrobiłam badania. W piątek popołudniu przyszła normalna @. Więc w sobotę był 2dc. Zrobiłam wszystko prócz
krzywej glukozy i insuliny, bo nie miałam tyle czasu. Na to chyba jednak będę musiała wziąć wolne w pracy na razie dostałam wyniki tarczycy-teraz jest w normie, więc trochę mi skacze ten wynik. Ostatni na poziomie 0,4. Teraz TSH 1,3. Ft4 mogłoby być trochę wyższe, bo na dolnej granicy normy jest. Prolaktyna 11,54. To chyba dobrze, nie? Czekam na resztę. Dalej jestem ciekawa powodu moich nieregularnych cykli i problemów z zajściem w ciążę.
Tak standardowa norma.Lekarzem nie jestem i nie wiem jakie normy masz wpisane na wyniku ale jeśli standardowe to wg tego:
5-25 ng/ml -prawidłowa norma
Mnie czeka niebawem powtórka badań i aż sie boję. Jeszcze 2 miesiące temu moje tsh wynosiło 3,320 może antykoncepcja miała wpływ na to, bo wcześniej miałam koło 1-1,5.