również zaczynam kolejny cykl od dziś wkracza lametta , zobaczymy...U mnie dziś też biały
reklama
Jula201906
Fanka BB :)
Dokładnie nie liczyłam tego ale z 8 będzieGratulacje!!! który cs?
Xxxladyhxxx
Hej. Przyszłam do Was po poradę. Po ostatniej diagnozie jaka pewnie pamięta część z Was doktor kazał mi zrobić te badania hormonalne, ale mam problem. ( czasami mam wrażenie, że piętrzą się cały czas, coraz mocniej ). Mam je zrobić faktycznie najlepiej między 2-5 dniem cyklu. Z tym, że nowy nie nadchodzi. We wtorek (33dc) miałam tylko małe plamienie. Coś przypominające śluz przepowiadajacy @. Dziś cieszylam się, że w końcu nadszedł nowy cykl. Ale lipa.. Krwawienie było bardzo krótkie i jednorazowe. Było jej bardzo niewiele. Traktowac to jako rozpoczęcie nowego cyklu? Doradzcie mi. Ja już mam dosyć swojego organizmu.
hej, u mnie w tym cyklu chyba tez nici z tego. wczoraj rozowe nitki w bialym sluzie juz sie najaralam, ze moze plamienie implantacyjne.... ale dzis 24 dc juz brunatne plamienie na calego (zawsze mam kilka dni przed @) i zaczynaja sie objawy pms.... ale i tak zrobie test ok 28 dc (nadzieja matka glupich).
a i czytam Wasze komenatrze i widze, ze nie tylko u mnie "maz dzis nie w nastroju"....
Julaa gratulacje!!!!
a i czytam Wasze komenatrze i widze, ze nie tylko u mnie "maz dzis nie w nastroju"....
Julaa gratulacje!!!!
coca
Hej. Przyszłam do Was po poradę. Po ostatniej diagnozie jaka pewnie pamięta część z Was doktor kazał mi zrobić te badania hormonalne, ale mam problem. ( czasami mam wrażenie, że piętrzą się cały czas, coraz mocniej [emoji849]). Mam je zrobić faktycznie najlepiej między 2-5 dniem cyklu. Z tym, że nowy nie nadchodzi. We wtorek (33dc) miałam tylko małe plamienie. Coś przypominające śluz przepowiadajacy @. Dziś cieszylam się, że w końcu nadszedł nowy cykl. Ale lipa.. Krwawienie było bardzo krótkie i jednorazowe. Było jej bardzo niewiele. Traktowac to jako rozpoczęcie nowego cyklu? Doradzcie mi. Ja już mam dosyć swojego organizmu.
Poczekaj 2 dni i zobaczysz co będzie [emoji6]
pluto_nova
Moderator
Pamiętacie jak pisałam, że w poniedziałek idę na wizytę do nowego ginekologa i się martwię, czy nie dostanę okresu i co robić? Miałam nadzieję, że dostanę @ w poniedziałek wieczorem (bo zawsze dostaję na wieczór, a ostatnie 2 cykle miały 29 dni i 30-tego wieczorem dostawałam @ i właśnie w poniedziałek byłby ten 30, czyli dzień okresu), ale jak zwykle los płata figle i właśnie dostałam @ i mój cykl trwał 26 dni... Jedyne na co jestem zła, to na to, że zużyłam test, który dzisiaj zrobiłam Czyli wizytę będę miała w 4dc W zwiazku z tym pytanie do doświadczonych w badaniach. Czy są jakieś badania, które warto zrobić właśnie w tym czasie? Bo mam wolne w pracy Dzisiaj byłam robić TSH sprawdzić czy wszystko gra, jutro będę miała wyniki i akurat przedstawię nowej lekarce, ale czy jest coś jeszcze? A może poczekać, aż Pani doktor sama zleci?
hachette
Ja bym nie traktowała plamienia jako nowy cykl. Poczekałabym na normalne krwawienie.Hej. Przyszłam do Was po poradę. Po ostatniej diagnozie jaka pewnie pamięta część z Was doktor kazał mi zrobić te badania hormonalne, ale mam problem. ( czasami mam wrażenie, że piętrzą się cały czas, coraz mocniej ). Mam je zrobić faktycznie najlepiej między 2-5 dniem cyklu. Z tym, że nowy nie nadchodzi. We wtorek (33dc) miałam tylko małe plamienie. Coś przypominające śluz przepowiadajacy @. Dziś cieszylam się, że w końcu nadszedł nowy cykl. Ale lipa.. Krwawienie było bardzo krótkie i jednorazowe. Było jej bardzo niewiele. Traktowac to jako rozpoczęcie nowego cyklu? Doradzcie mi. Ja już mam dosyć swojego organizmu.
Xxxladyhxxx
Dzięki. Martwi mnie tylko te krwawienie chwilowe. Było i nie ma no nic. Pozostaje mi czekać dalej. Jest mi o tyle ciężko, że badania mogę zrobić tylko w sobotę, jeśli chce je zrobić na miejscu. Myślałam, że się wstrzelę w tą sobotę, a tu lipa. Trzeba czekać dalej.Ja bym nie traktowała plamienia jako nowy cykl. Poczekałabym na normalne krwawienie.
reklama
Basia...
Ja miałam zlecone do tsh jeszcze ft4 i anty TPO, AMH, SHGB, Lh, FSH, Estradiol, prolaktyne, progesteron i testosteron, glukoza. To w 3 dc robiłam za jednym zamachem.Pamiętacie jak pisałam, że w poniedziałek idę na wizytę do nowego ginekologa i się martwię, czy nie dostanę okresu i co robić? Miałam nadzieję, że dostanę @ w poniedziałek wieczorem (bo zawsze dostaję na wieczór, a ostatnie 2 cykle miały 29 dni i 30-tego wieczorem dostawałam @ i właśnie w poniedziałek byłby ten 30, czyli dzień okresu), ale jak zwykle los płata figle i właśnie dostałam @ i mój cykl trwał 26 dni... Jedyne na co jestem zła, to na to, że zużyłam test, który dzisiaj zrobiłam Czyli wizytę będę miała w 4dc W zwiazku z tym pytanie do doświadczonych w badaniach. Czy są jakieś badania, które warto zrobić właśnie w tym czasie? Bo mam wolne w pracy Dzisiaj byłam robić TSH sprawdzić czy wszystko gra, jutro będę miała wyniki i akurat przedstawię nowej lekarce, ale czy jest coś jeszcze? A może poczekać, aż Pani doktor sama zleci?
Podziel się: