reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Zależy co będziesz brać. Jeśli na przykład duphaston to on nie wpływa na wyniki z krwi.
Progesteron bensis. Więc chyba nie ma sensu robić badania. Nie mogę iść na USG bo pracuje od rana do wieczora w tym tugodniu. Nie mam żadnego bólu po wczorajszym pregnylu. Po ovitrelle dość mocno odczuwałam.

Dziewczyny melduje, że mąż się wczoraj spisał na medal 😉 Dzis planujemy powtórkę. Rano jadąc do pracy strasznie kłuło mnie w podbrzuszu. Myslicie że to mógł być pękający pęcherzyk? Wczoraj robiłam testy owu. Ostatni o 21.30. Kreska testowa nie była tak ciemna jak kontrolna. Znowu dziś jest jaśniejsza od tej z wczoraj.
Oczywiscie czy była owulka dowiem się w piatek na usg, ale taką mam rozkminę aktualnie 🤨🤪

Dzień dobry.
Miłego dnia dla wszystkich członkiń klubu staraczek😉

Dziś mam wolnych dzień, za nocy dyżur. Córka w przedszkolu, a ja nie wiem co z czasem zrobić 🤣
Człowiek narzeka że nie ma chwili dla siebie, a jak taka się pojawia to narzeka że nie wie co z czasem zrobić.
Hej Tinulka:)
Jak u Ciebie sytuacja? :)
Czekasz z testem cierpliwie do piątku?

Dziewczyny melduje, że mąż się wczoraj spisał na medal 😉 Dzis planujemy powtórkę. Rano jadąc do pracy strasznie kłuło mnie w podbrzuszu. Myslicie że to mógł być pękający pęcherzyk? Wczoraj robiłam testy owu. Ostatni o 21.30. Kreska testowa nie była tak ciemna jak kontrolna. Znowu dziś jest jaśniejsza od tej z wczoraj.
Oczywiscie czy była owulka dowiem się w piatek na usg, ale taką mam rozkminę aktualnie 🤨🤪
Myślę, że mógł to być ból owulacyjny. Ja odczuwałam takie kłócie przy chodzeniu i to była owulka. Tylko teraz jakby nic nie czuje i martwię się że nie pękł. Starania wczoraj też były. No zobaczymy jak to się potoczy. Mimo wszystko dziś też powtórka.
Powodzenia 😘

Dobry wieczór :) ja z takim dziwnym zapytaniem 😁 Czy macie kilka dni po owulacji ból sutków? Normalnie w tym miesiącu nie bolą mnie całe piersi jak zawsze tylko sami sutki. I tak się zastanawiam czy mój organizm właśnie znalazł kolejną dolegliwość poowulacyjna (jakby już ich było za mało 🙈)?😁
Też tak miewam co któryś cykl

reklama
Do góry