reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Zależy co będziesz brać. Jeśli na przykład duphaston to on nie wpływa na wyniki z krwi.
Progesteron bensis. Więc chyba nie ma sensu robić badania. Nie mogę iść na USG bo pracuje od rana do wieczora w tym tugodniu. Nie mam żadnego bólu po wczorajszym pregnylu. Po ovitrelle dość mocno odczuwałam.

Dziewczyny melduje, że mąż się wczoraj spisał na medal 😉 Dzis planujemy powtórkę. Rano jadąc do pracy strasznie kłuło mnie w podbrzuszu. Myslicie że to mógł być pękający pęcherzyk? Wczoraj robiłam testy owu. Ostatni o 21.30. Kreska testowa nie była tak ciemna jak kontrolna. Znowu dziś jest jaśniejsza od tej z wczoraj.
Oczywiscie czy była owulka dowiem się w piatek na usg, ale taką mam rozkminę aktualnie 🤨🤪

Dzień dobry.
Miłego dnia dla wszystkich członkiń klubu staraczek😉

Dziś mam wolnych dzień, za nocy dyżur. Córka w przedszkolu, a ja nie wiem co z czasem zrobić 🤣
Człowiek narzeka że nie ma chwili dla siebie, a jak taka się pojawia to narzeka że nie wie co z czasem zrobić.
Hej Tinulka:)
Jak u Ciebie sytuacja? :)
Czekasz z testem cierpliwie do piątku?

Dziewczyny melduje, że mąż się wczoraj spisał na medal 😉 Dzis planujemy powtórkę. Rano jadąc do pracy strasznie kłuło mnie w podbrzuszu. Myslicie że to mógł być pękający pęcherzyk? Wczoraj robiłam testy owu. Ostatni o 21.30. Kreska testowa nie była tak ciemna jak kontrolna. Znowu dziś jest jaśniejsza od tej z wczoraj.
Oczywiscie czy była owulka dowiem się w piatek na usg, ale taką mam rozkminę aktualnie 🤨🤪
Myślę, że mógł to być ból owulacyjny. Ja odczuwałam takie kłócie przy chodzeniu i to była owulka. Tylko teraz jakby nic nie czuje i martwię się że nie pękł. Starania wczoraj też były. No zobaczymy jak to się potoczy. Mimo wszystko dziś też powtórka.
Powodzenia 😘

Dobry wieczór :) ja z takim dziwnym zapytaniem 😁 Czy macie kilka dni po owulacji ból sutków? Normalnie w tym miesiącu nie bolą mnie całe piersi jak zawsze tylko sami sutki. I tak się zastanawiam czy mój organizm właśnie znalazł kolejną dolegliwość poowulacyjna (jakby już ich było za mało 🙈)?😁
Też tak miewam co któryś cykl

reklama
Do góry