staraczka_22
Fanka BB :)
Dziewczyny a macie może kłopot z wzdętym brzuchem? Ja od jakiegoś czasu mam wrażenie, że ciągle mam wzdęty brzuch i taka oponka od pępka w dół.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno wpłynie korzystniej nie tylko na śluzHej. Końcem listopada zaczynamy starania o rodzeństwo dla synka. Czy jak zacznę już łykać olejek z wiesiołka a nie dopiero od miesiąca w którym zaczniemy starania wpłynie to bardziej pozytywnie na śluz?
Ja taki mam w każdym cyklu od owu do @…:/Dziewczyny a macie może kłopot z wzdętym brzuchem? Ja od jakiegoś czasu mam wrażenie, że ciągle mam wzdęty brzuch i taka oponka od pępka w dół.
A ja mam dzisiaj 4dc:/Ja taki mam w każdym cyklu od owu do @…:/
Ja mialam raz taki długi cykl, ponad 50 dni i okazało się, że mam za niskie tsh. :/Ja się zastanawiam co robić, dziś wracamy do Polski na betę nie zdążę. Jutro też nie bardzo bo jednak powrót do pracy/szkoły - ale nie-mąż zdążył by do apteki skoczyć. I nie wiem czy wydawać kasę na test czy jednak poczekać spokojnie do piątku. Dziś 58dc - okresu ani widu. Ostatni test negatywny robiłam w niedzielę :/ Ogólnie to też czuje, że się nie udało
To obie spędziliśmy wieczor na robocieDziewczyny melduje, że mąż się wczoraj spisał na medal Dzis planujemy powtórkę. Rano jadąc do pracy strasznie kłuło mnie w podbrzuszu. Myslicie że to mógł być pękający pęcherzyk? Wczoraj robiłam testy owu. Ostatni o 21.30. Kreska testowa nie była tak ciemna jak kontrolna. Znowu dziś jest jaśniejsza od tej z wczoraj.
Oczywiscie czy była owulka dowiem się w piatek na usg, ale taką mam rozkminę aktualnie
Jakich testów używasz?To obie spędziliśmy wieczor na robocie
U mnie wczoraj na owulaku, obie krechy jednakowo mocne, dziś chyba pik, bo ta wlasviwa jeszcze pociemniała.
Miałaś rezonans albo TK przysadki?Ależ ja Cię doskonale rozumiem, bo tak jak napisałam dla mnie też nigdy nie było to normalne - mimo zbywania przez lekarzy. Tak, wszystko miałam robione włącznie z USG. Raz miałam torbiel (11 lat temu) ale wchłonęła się w pierwszej ciąży i już nigdy więcej nic się takiego nie działo. Według lekarzy wszystko wygląda idealnie i wręcz są w szoku (tym bardziej że jestem weganką i najchętniej zrzucili by wszystko na brak zwierząt w diecie )
O. Tego nie - może to jakiś tropMiałaś rezonans albo TK przysadki?