Objawów brak Ale w pierwszej ciąży też nie miałam objawówA masz jakieś szczególne objawy lub ich brak?
Bardzo trzymam!
reklama
Basia...
Fanka BB :)
Dziekuje udało mi się zdobyćJa mam ale Dolny Śląsk [emoji53]
Shee92
Moja 43 letnia znajoma w tym roku urodziła 3 dziecko więc masz jeszcze co najmniej 10 latOd listopada 2020 w teorii ale jeden cykl odpuszczony przez operację, jeden był mega krótki i odradzano nam starania się i jeden już odpuszczony dobrowolnie na mój wniosek ja bardzo chce wyluzować ale wiecznie na kazdym kroku słyszałam że mam wyluzować i mnie tym wszyscy wkurzali teraz kochamy się dużo z przyjemnością bez liczenia jaki to moment cyklu i po prawdzie jak czulam owulke to się wstrzymalismy wręcz ostatnio - to była moja decyzja ale mąż zrozumiał że potrzebuje przerwy od tego stresu tyle że ja mam już 34 lata mąż 44 więc z zewn każdy widzi że powinniśmy nie tracić czasu lecz małżeństwem dopiero od roku i w sumie dobrze się też trochę nacieszyć sobą
Moja sąsiadka urodziła w zeszłym roku mając 46 lat i również 3 dziecko a najlepsze jest to że jej starsza córka urodziła 2 lata temu, więc jest babcią, a wnuczka jest starsza od jej córki dziewczynki są jak siostry❤Moja 43 letnia znajoma w tym roku urodziła 3 dziecko więc masz jeszcze co najmniej 10 lat
A moja znajoma myślała że menopauza już ją dopadła (miała 54lata i nie miała dzieci). Okres się "skończył" miesiąc,dwa...ale jakoś dziwnie dobrze się czuła wręcz inaczej niż zwykle..zrobiła test i 2 krechy jak malowane. USG i zonk... 3 miesiąc... Urodziła mając 55lat zdrowa córeczkę i jest najszczęśliwsza młoda mamąMoja sąsiadka urodziła w zeszłym roku mając 46 lat i również 3 dziecko a najlepsze jest to że jej starsza córka urodziła 2 lata temu, więc jest babcią, a wnuczka jest starsza od jej córki dziewczynki są jak siostry❤
Xxxladyhxxx
Prawda. To mnie cieszy. Cieszę się, że też większość badań załatwilam sobie przez poradnie. Nie muszę wydawać kilka stówek.[mention]jotte [/mention] słusznie prawi. Spójrz na to z innej perspektywy, w końcu COŚ wiesz, można w tym kierunku działać, a nie biegać po omacku [emoji3526]
a ja się zanarteidm ze 37 na 2 dziecko to późno, mam czas w domu 14 latekA moja znajoma myślała że menopauza już ją dopadła (miała 54lata i nie miała dzieci). Okres się "skończył" miesiąc,dwa...ale jakoś dziwnie dobrze się czuła wręcz inaczej niż zwykle..zrobiła test i 2 krechy jak malowane. USG i zonk... 3 miesiąc... Urodziła mając 55lat zdrowa córeczkę i jest najszczęśliwsza młoda mamą
zamartwiam miało byća ja się zanarteidm ze 37 na 2 dziecko to późno, mam czas w domu 14 latek
reklama
milka.s
Cześć dziewczyny. Czytam Was od jakiegoś czasu, ale postanowiłam się dopiero teraz przywitać. Mam 30 lat, mój mąż 36 i staramy się o nasze pierwsze dziecko. Do starań podchodziliśmy na luzie do tej pory, ale ze nic się nie dzieje to podjęliśmy pewne działania. Ja w tym cyklu zaczęłam od testów owulacyjnych (obecnie 13 dzień, ale owulacji jeszcze nie było). Mam już skierowanie na podstawowe badania i zamierzam je wykonać na początku kolejnego cyklu, o ile bedzie to tyle na początek, życzę Wam miłego dnia
Podziel się: