reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Od listopada 2020 w teorii 🙂 ale jeden cykl odpuszczony przez operację, jeden był mega krótki i odradzano nam starania się i jeden już odpuszczony dobrowolnie 😁 na mój wniosek 🤣 ja bardzo chce wyluzować ale wiecznie na kazdym kroku słyszałam że mam wyluzować i mnie tym wszyscy wkurzali 😁 teraz kochamy się dużo z przyjemnością bez liczenia jaki to moment cyklu i po prawdzie jak czulam owulke to się wstrzymalismy wręcz ostatnio - to była moja decyzja ale mąż zrozumiał że potrzebuje przerwy od tego stresu 🙂 tyle że ja mam już 34 lata mąż 44 więc z zewn każdy widzi że powinniśmy nie tracić czasu 😁 lecz małżeństwem dopiero od roku i w sumie dobrze się też trochę nacieszyć sobą 🙂
Moja 43 letnia znajoma w tym roku urodziła 3 dziecko więc masz jeszcze co najmniej 10 lat 😎

Moja 43 letnia znajoma w tym roku urodziła 3 dziecko więc masz jeszcze co najmniej 10 lat 😎
Moja sąsiadka urodziła w zeszłym roku mając 46 lat i również 3 dziecko 😜 a najlepsze jest to że jej starsza córka urodziła 2 lata temu, więc jest babcią, a wnuczka jest starsza od jej córki 😆 dziewczynki są jak siostry❤

Moja sąsiadka urodziła w zeszłym roku mając 46 lat i również 3 dziecko 😜 a najlepsze jest to że jej starsza córka urodziła 2 lata temu, więc jest babcią, a wnuczka jest starsza od jej córki 😆 dziewczynki są jak siostry❤
A moja znajoma myślała że menopauza już ją dopadła (miała 54lata i nie miała dzieci). Okres się "skończył" miesiąc,dwa...ale jakoś dziwnie dobrze się czuła wręcz inaczej niż zwykle..zrobiła test i 2 krechy jak malowane. USG i zonk... 3 miesiąc... Urodziła mając 55lat zdrowa córeczkę i jest najszczęśliwsza młoda mamą 😍

[mention]jotte [/mention] słusznie prawi. Spójrz na to z innej perspektywy, w końcu COŚ wiesz, można w tym kierunku działać, a nie biegać po omacku [emoji3526]
Prawda. To mnie cieszy. Cieszę się, że też większość badań załatwilam sobie przez poradnie. Nie muszę wydawać kilka stówek.

A moja znajoma myślała że menopauza już ją dopadła (miała 54lata i nie miała dzieci). Okres się "skończył" miesiąc,dwa...ale jakoś dziwnie dobrze się czuła wręcz inaczej niż zwykle..zrobiła test i 2 krechy jak malowane. USG i zonk... 3 miesiąc... Urodziła mając 55lat zdrowa córeczkę i jest najszczęśliwsza młoda mamą 😍
a ja się zanarteidm ze 37 na 2 dziecko to późno, mam czas 😁 w domu 14 latek🙂

Takie informacje na pewno podnoszą na duchu każda staraczke. Może to tak jest ze wszytsko w swoim czasie tylko trzeba sobie to jakoś uświadomić a nie wariować tak jak ja

reklama
Cześć dziewczyny. Czytam Was od jakiegoś czasu, ale postanowiłam się dopiero teraz przywitać. Mam 30 lat, mój mąż 36 i staramy się o nasze pierwsze dziecko. Do starań podchodziliśmy na luzie do tej pory, ale ze nic się nie dzieje to podjęliśmy pewne działania. Ja w tym cyklu zaczęłam od testów owulacyjnych (obecnie 13 dzień, ale owulacji jeszcze nie było). Mam już skierowanie na podstawowe badania i zamierzam je wykonać na początku kolejnego cyklu, o ile bedzie 😉 to tyle na początek, życzę Wam miłego dnia 🙂

Do góry