Do zagnieżdżenia.Tak nie ma co się stresowac do zapłodnienia dochodzi od 6 do 12 dni więc beta też nie będzie w tysiącach
reklama
To czekanie najgorsze najpierw na jutrzejszy dzień później na wynikBedzie dobrze zobaczysz trzeba myśleć pozytywnie i będzie ok
U
uzytkowniczkaa
Gość
Rozumiem Cię doskonaleTo czekanie najgorsze najpierw na jutrzejszy dzień później na wynik
Jutro dam znać mam nadzieję że będzie dobrze proszę trzymać kciukiRozumiem Cię doskonale
K
Kropka.88
Gość
Wlasnie to Napisalam ze nie jest za malo. To poczatek ciazy wiec wynik jest Ok.Jeśli owulacja była np 16 to 30 mogło
Jest niska bo mogło dojsc do zapłodnienia później i ważny jest przyrost po 48 h a nie sama beta beta tylko potwierdza ciążę jak jest powyżej 5
Magdalena09
Fanka BB :)
Ja mam ale Dolny Śląsk [emoji53]Dziewczyny!
Czy jest tu ktoś z Górnego Śląska komu została lametta?
Teraz mnie coś tknęło, że braknie mi jednej tabletki na jutro [emoji58]
Nie wiem jak to liczyłam a teraz weekend.
U
uzytkowniczkaa
Gość
Trzymamy kciuki i koniecznie daj znaćJutro dam znać mam nadzieję że będzie dobrze proszę trzymać kciuki
U
uzytkowniczkaa
Gość
Jestem przed okresem a mój facet ciągle za mną chodzi że mam ładna buźkę taka inna xD cycki mnie swędzą i brzuch ale testy negatywne i nie mam żadnego pryszcza jak zawsze przed okresem natura potrafi płatać figle
Jeszcze do okresu jak mówisz masz 3 dni, więc nic straconego oby nie przyszłaJestem przed okresem a mój facet ciągle za mną chodzi że mam ładna buźkę taka inna xD cycki mnie swędzą i brzuch ale testy negatywne i nie mam żadnego pryszcza jak zawsze przed okresem natura potrafi płatać figle
Ja w czwartek odkelilam ostatni plaster anty. Teraz czekam na krwawienie z odstawienia. Później na prawdziwy okres i działamy
reklama
U
uzytkowniczkaa
Gość
No wiem że jeszcze nic straconego ale czuję że małpa przyjdzieJeszcze do okresu jak mówisz masz 3 dni, więc nic straconego oby nie przyszła
Ja w czwartek odkelilam ostatni plaster anty. Teraz czekam na krwawienie z odstawienia. Później na prawdziwy okres i działamy
Podziel się: