Hey moja beta z piątku 26,11 dziś 63,96 prawidłowo??
Beta ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hey moja beta z piątku 26,11 dziś 63,96 prawidłowo??
Tak się cieszę jak myślicie lekarz będzie już coś widział na usg ?Beta ok
Tak się cieszę jak myślicie lekarz będzie już coś widział na usg ?
Albo masz niskie stężenie LH ja miałam monitorowane cykle i używałam też tych testów z ciekawości i wychodziła blada kreska bardzo często mimo, że owulacja lada chwila miala nastąpićWyglada na to że miałam wcześniej trefne testy owulacyjne
Jeszcze za wcześnie który to tydzień z ostatniej miesiączki?Tak się cieszę jak myślicie lekarz będzie już coś widział na usg ?
No właśnie po miesiaczce wychodzi 4+5Przy takiej becie raczej nie. Zazwyczaj na wizytę kobieta ma się zapisać przy becie bliskiej 1000
ja byłam w 6 tyg i biło już serduszkoNo właśnie po miesiaczce wychodzi 4+5
Zadzwonię do gin jutro zobaczymy co powie, zastanawiam się czy jeszcze raz bety nie zrobić...ja byłam w 6 tyg i biło już serduszko
Hej, dawno mnie tu nie było, starałam się podczytywać, ale postów jest mnóstwo jestem w 14 dc (cykle 32-34) byłam rano na wizycie u nowego ginekologa, który zlecił mi mnóstwo badań. Zrobił mi dzisiaj usg i stwierdził, że zbyt cienkie endonetrium 5mm, jeden pęcherzyk dominujący 10mm. Mimo, że wyniki badań były w normie powiedział, że trzeba popracować nad estrogenem. Od nowego cyklu zaczynam stymulacje letrozolem.