coca
Fanka BB :)
Mam wrzucone w aplikacje [emoji846] napisałam tak bo na wykresie nie ma czytelnych wyników.
Jednak na wykres wyglada czytelniej [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam wrzucone w aplikacje [emoji846] napisałam tak bo na wykresie nie ma czytelnych wyników.
A ile masz lat? Ja 29, mam dwuletnią córeczkę, z którą zaszłam za pierwszym razem, a teraz już trochę się staramy.Byłam już u dwóch lekarzy, jeden i drugi twierdzi że jestem młoda, żebym nie robiła testów owu, nie mierzyła sobie temperatur, dala sobie na luz to się uda
Wczoraj wyslalam jednemu wynik za niski męża prolaktyny norma od 80 on miał 20, to napisał mi ze wyniki ok, nie należy się tym przejmować..
Jednak na wykres wyglada czytelniej [emoji16]
a kiedy odstawiłaś antykoncepcję? Pytam z ciekawoś
Ok 2 miesiące temu. Po niej wiadomo było krwawienie i od tej pory się staramy. W przyszłym tygodniu mam wizytę u ginekologa żeby zobaczyć czy wszystko tam oka kiedy odstawiłaś antykoncepcję? Pytam z ciekawości
Ja pierdziele dziewczyny jestem dzisiaj taka zła. Wiem, że nic mi nie pomożecie ale musiałam się wygadać. Dzisiaj 37dc. Te przedłużające się cykle to jest masakra jakaś. Najgorsze jest to, że nie wiem kiedy była owulacja.
Mogło nie być, oczywiście. Nawet nie wiem kiedy mam się teraz spodziewać okresu.A może jej nie było?
Tak z sensem? 14 dpo. Bez to i dzień po stosunku [emoji2368]
To zależy czy chcemy mieć 100% czy się domyślać natomiast 8 dpo to takie ABSOLUTNE MINIMUM