Ironka
Fanka BB :)
@Kristina_peony u mnie dziś 27dc. Ostatnio cykle były 28 dniowe. Póki co czekam. Wyobraźnia oczywiście wariuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W styczniu miałam cykl 37dni ale wtedy miałam za wysokie tsh, potem luty miałam ładnie 31 dni bo się wyniki poprawiły, potem miałam cykl 57dni bo jak się okazało dostałam za duża dawkę letroxu i tsh mi spadło do wartości 0,049 potem jak wyniki się uregulowały to miałam trzy miesiące ładnie po 32dni i teraz robiłam tsh w sierpniu i miałam wynik 1,7 więc nie wiem skąd taki długi cykl. Stres? Może.A często ci się zdarza tak długi cykl?
W tym miesiącu wyjątkowo nie byłam na monitoringu . Z moich obserwacji ( śluz i skok temperatury) owu była w 16-17 sierpnia , czyli 18-19 dc. Nie łudzę się ciaza, tylko te super długie fazy lutealne czasami dobijają. Wiem ze organizm to nie zegarek, ale ręce opadająA owu kiedy? [emoji16]
Ja po zabiegu łyżeczkowania raczej nie mam objawów przed i potrafi pojawić się z Nienacka... Tak samo i w tym cyklu. Nawet plamienia przed nie mam a zawsze miałam.Hej dziewczyny ! Kto testuje niebawem i co? Ja dziś 35dc. Cykle zazwyczaj 30-32 dni. Zdarzył się taki długi w styczniu tego roku. Testy oczywiście niegatywne, ze aż oczy bolą. A okresu dalej nie ma i nic go nie zapowiada niestety . Wkurzam się niesamowicie. We wrześniu mam mieć HSG i nawet nie mam jak się umówić, bo nie wiem kiedy @. Takie cykle mnie dołują. Zastanawia mnie czy wy zawsze tuż przed okresem macie objawy nadchodzącej @?
Dlaczego nie pójdziesz na monitoring?Hej dziewczyny co sądzicie o tym pomiarze temperatur.
28.09 36,54
29.09 36,47
30.09 36,32
31.09 36,89
01.09 36,55
02.09 36,58
Byłam już u dwóch lekarzy, jeden i drugi twierdzi że jestem młoda, żebym nie robiła testów owu, nie mierzyła sobie temperatur, dala sobie na luz to się udaDlaczego nie pójdziesz na monitoring?
Hej dziewczyny co sądzicie o tym pomiarze temperatur.
28.09 36,54
29.09 36,47
30.09 36,32
31.09 36,89
01.09 36,55
02.09 36,58
Mam wrzucone w aplikacje napisałam tak bo na wykresie nie ma czytelnych wyników.Wrzucaj to sobie w jakaś aplikacje [emoji6]