MamaR
Fanka BB :)
Pisalyscie tu u dr Juraszku z Angeliusa z Katowic. Ja do niego chodzę i dzięki niemu mam dwójkę dzieci. On robił mi laparoskopie po ktorej wkoncu zaszłam w pierwsza upragnioną ciaze. Zabieg mnie wogole nie bolał ani w trakcie (znieczulenie całościowe) ani po. Byłam tylko ospala zaraz po zabiegu. Dr chciał mi dać dwa tyg l4 po zabiegu ale nie chciałam bo zabieg był w czwartek w piątek wypis więc przez weekend miałam czas na regenerację i w razie czego w pon wzięłabym wolne ale czułam się super więc w poniedziałek byłam już w pracy. Nie pracuje fizycznie więc zaryzykowalam bez l4. Mam w pępku delikatna blizne na 2mm ale nie widać jej tzn ja wiem gdzie jest. Więcej nie widać ale mam rozstępy to może w nich się schowaly te blizny. Więc idź i nawet się nie zastanawiaj. Mi wyszło że drozne oba jajowody ale mimo wszystko zabieg pomógł bo tak jak pisałam dwa miesiące później byłam w ciąży :-)Hej Dziewczyny! Któraś z Was miała laparoskopię?dziś mam 1 dc i muszę dzownic i się umówić do szpitala, kurde boje się jakoś bardzo...