reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Mi po biochemicznej lekarz powiedział żeby trochę „ odpuścić „ bo jak człowiek za bardzo chce to nie wychodzi 🙈🙈 staram się o tym nie myśleć aż tak.. no ale nie da się 😅. Moja znajoma w pierwsza ciąże zaszła od razu a w druga dopiero po pół roku bo tez bardzo chciała i nie wychodziło . Skomplikowane to wszystko 😉
Ja mam etap smutny teraz. I czuje się bardzo bezradna a tego nienawidzę. A Ty na jakim etapie jesteś ?

reklama
Ja mam etap smutny teraz. I czuje się bardzo bezradna a tego nienawidzę. A Ty na jakim etapie jesteś ?
Dobrze Cię rozumiem , ja miałam ogromny smutek kiedy lekarz w 12 tyg nie widział akcji serca :( , w czerwcu biochemiczna , badania wszystkie dobre no i teraz czekam właśnie na owulacje i mam nadzieje ze coś z tego wyjdzie ;) . Głowa do gory ! Jeszcze będzie dobrze 😘

Hej dziewczyny. Jestem po wizycie u lekarza. Owulacja potwierdzona z jednego pęcherzyka, endometrium 16,5mm
Powiedzial ze jest jeszcze jeden pęcherzyk ktory ma 18mm ktory moze pęknąć w ciagu 24h. Czy takie male pecherzyki pekaja? Zawsze myslalam, ze musi osiągnąć co najmniej 20mm zeby doszło do owu.
od jutra mam brac progesteron i za 14dni testować. Jak negatyw odstawic proga i czekac na @.
milego wieczoru 🌷❤️

Dobrze Cię rozumiem , ja miałam ogromny smutek kiedy lekarz w 12 tyg nie widział akcji serca :( , w czerwcu biochemiczna , badania wszystkie dobre no i teraz czekam właśnie na owulacje i mam nadzieje ze coś z tego wyjdzie ;) . Głowa do gory ! Jeszcze będzie dobrze 😘
Bardzo Ci współczuje :( …. Jasne musi być dobrze 🙏😘

Trochę nowych twarzyczek :) Ja też się zbliżam powoli do owu, ale tak jak wcześniej wspominałam zrobiłam się taka obojętna, będziemy się oczywiście intensywnie starać bo jutro wyjeżdżamy na romantyczny rocznicowy wypad, tego mi trzeba :) Jestem już bardzo zmęczona wszystkim, potrzebuje odpoczynku i mam ciachą nadzieję że ten odpoczynek pomoże... A u nas starania intensywne w okolicach owu, później to z reguły jestem po prostu bardzo zmęczona, a potrzeby też mam małe.

Trochę nowych twarzyczek :) Ja też się zbliżam powoli do owu, ale tak jak wcześniej wspominałam zrobiłam się taka obojętna, będziemy się oczywiście intensywnie starać bo jutro wyjeżdżamy na romantyczny rocznicowy wypad, tego mi trzeba :) Jestem już bardzo zmęczona wszystkim, potrzebuje odpoczynku i mam ciachą nadzieję że ten odpoczynek pomoże... A u nas starania intensywne w okolicach owu, później to z reguły jestem po prostu bardzo zmęczona, a potrzeby też mam małe.
No to udanego i owocnego wypoczynku życzę ! 🥰Czasami właśnie jak człowiek się tak wyluzuje i zobojętni to wtedy może się mile zaskoczyć w postaci dwóch kreseczek hehe :) . Powodzenia 😁😁

Część dziewczyny, przepraszam że tak nagle wjeżdżam:)
Czy któraś ma wiedzę z kandydoza a ewentualną ciąża?

Moje starania to jakaś totalna klapa:D
Albo z mężem nie możemy trafić w owulację. A to choroba moja skończyła się antybiotykiem i odpuściłam starania. Albo nie udaje się.
Ten miesiąc zapowiadał się super. Tyle że na dzień po owulacji pojawiła się kandydoza :( oczywiście już leki wdrożone.
Z jednej strony już zmartwienia że "być może" się udało i leki mogą wywołać niepożądane rzeczy. A z drugiej strony "że przez kandydozę" znowu coś.

Idź na betę kreski masz różowe więc to nie fabryczna na pewno 😀 ciąża bankowo ❤️
Patrz na to aj dzisiaj też testy z testeo... Nie wiem co myśleć o tym... Chyba że mi się w oczach mieni już

Załączniki

• IMG_20210810_062652.jpg
    IMG_20210810_062652.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 186
reklama
Dziewczyny czy to kreska kreska, czy testowa? Nie wierze tym testom. Chyba jutro pójdę na betę... Cieszyć się już czy jeszcze dać sobie siana?

Załączniki

• IMG_20210810_065533.jpg
    IMG_20210810_065533.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 179
Do góry