Paolx
Fanka BB :)
I jak byłaś na becie??Dziewczyny. Znowu nie sikałam kilka h i zrobilam sikanca mam tylko te testeo . I jest jasny róż. Kupuje dzisiaj test z innej firmy i sprawdzę o poranku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak byłaś na becie??Dziewczyny. Znowu nie sikałam kilka h i zrobilam sikanca mam tylko te testeo . I jest jasny róż. Kupuje dzisiaj test z innej firmy i sprawdzę o poranku.
Najlepiej idź na betę . Mi przy takich bladziochach beta wyszła ujemnaDziewczyny czy to kreska kreska, czy testowa? Nie wierze tym testom. Chyba jutro pójdę na betę... Cieszyć się już czy jeszcze dać sobie siana?
Właśnie stoję w kolejce. Dam znac ! Ty tez biegnij zrób bo tymi testami mozna sie zadręczyć..I jak byłaś na becie??
A wcześniej robiłaś ten test? Mi tez cały czas wychodzi bladziochDziewczyny czy to kreska kreska, czy testowa? Nie wierze tym testom. Chyba jutro pójdę na betę... Cieszyć się już czy jeszcze dać sobie siana?
Dzisiaj już nie ma szans żebym poszła jutro z rana pojadęWłaśnie stoję w kolejce. Dam znac ! Ty tez biegnij zrób bo tymi testami mozna sie zadręczyć..
Robiłam wcześniej z 2 dni temu i nic mi nie wyszło i myślę sobie a kij zrobię dzisiaj i po 2 min kreska druga, mąż mówi że jest różowa bardzo blada a mi się już w oczach mieni i nie wiem co o tym myśleć boję się że znowu wykryje biochemiczna no ale cóż lece jutro na betę bo szkoda mi kasy na testy... Daj znać co ci wyjdzie z bety!!!A wcześniej robiłaś ten test? Mi tez cały czas wychodzi bladzioch
Dzisiaj zrobilam jakis inny z czułością 25 i też bladzioch. Mam nadzieję, że los ze mnie nie drwi
Trzymam kciuki! Oczywiście. Dam znac! I czekam na Twój wynik!Robiłam wcześniej z 2 dni temu i nic mi nie wyszło i myślę sobie a kij zrobię dzisiaj i po 2 min kreska druga, mąż mówi że jest różowa bardzo blada a mi się już w oczach mieni i nie wiem co o tym myśleć boję się że znowu wykryje biochemiczna no ale cóż lece jutro na betę bo szkoda mi kasy na testy... Daj znać co ci wyjdzie z bety!!!
No to kochana czekamWłaśnie stoję w kolejce. Dam znac ! Ty tez biegnij zrób bo tymi testami mozna sie zadręczyć..
Coś tam delikatnie przebija . Powodzenia na becieDziewczyny czy to kreska kreska, czy testowa? Nie wierze tym testom. Chyba jutro pójdę na betę... Cieszyć się już czy jeszcze dać sobie siana?