To mi teraz smaka narobiłaś!Nie dałam się wrednemu PMS-owi, tort skończony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mi teraz smaka narobiłaś!Nie dałam się wrednemu PMS-owi, tort skończony
No na to wychodziCzyli wszystko dobrze, tylko po prostu miałaś pecha...
U mnie PMS na całego, a jeszcze tort robię i nie ułatwia mi to wcale .. już niech przychodzi ta @.
DziekujeCześć dziewczyny!
Jestem w drodze do domu, po urlopie i nadrabiam wasze wpisy. Ja w poniedziałek testuje, ale cyc zaczął od wczoraj pobolewać więc... No cóż nie udało się
@Kropka.88 trzymam kciuki za twój kolejny cykl
@Ludmi_mom oby to było to
Gdyby nie to, że na zamówienie, to bym zaprosiłaTo mi teraz smaka narobiłaś!
Czuję się bardziej zmęczona niż przed urlopem ale tylko fizycznie psychicznie odpoczęłam.Dziekuje
wypoczeta? Nabrała sily w zagle?
Poki nie ma @ wszystko jest mozliwe bedzisz testować?
Ja dopiero 8.08 testuje ale od wczoraj też piersi bolą, podbrzusze też lekko, więc jak co miesiąc przed @Cześć dziewczyny!
Jestem w drodze do domu, po urlopie i nadrabiam wasze wpisy. Ja w poniedziałek testuje, ale cyc zaczął od wczoraj pobolewać więc... No cóż nie udało się
@Kropka.88 trzymam kciuki za twój kolejny cykl
@Ludmi_mom oby to było to
Och u mnie jedyne co się nie zgadza to mam zaparcia od 3 dni. Przed @ zazwyczaj jest na odwrót. No ale ten ból piersi idealnie tydzień przed spodziewaną @ jest zawsze. Jeszcze nie testowałam a już czuje się zawiedziona.Ja dopiero 8.08 testuje ale od wczoraj też piersi bolą, podbrzusze też lekko, więc jak co miesiąc przed @
Spokojnie! Nawet jesli owu byla wczoraj to jeszcze nic straconego działajcie dzisiajDziewczyny! Miałam nie myśleć..nie wchodzić tu.. Ale muszę tu zajrzeć i podzielić się wątpliwościami.
Wczoraj godz 11:30 pecherzyk 19.4, Endo 8.1. Mąż wieczorem pyta czy działamy a ja przełożyłam na rano. Rano jednak się nie udało. Rodzinka zjechała skoro świt..I będziemy działać dopiero dzis w nocy. Martwię się czy to nie za późno. Jeśli owu byla np wczoraj popołudniu
Wiem, że to wróżenie z fusów ale lżej mi jak do Was napiszę.
Och u mnie jedyne co się nie zgadza to mam zaparcia od 3 dni. Przed @ zazwyczaj jest na odwrót. No ale ten ból piersi idealnie tydzień przed spodziewaną @ jest zawsze. Jeszcze nie testowałam a już czuje się zawied
Z piersiami mam tak samo. Jeszcze nie było cyklu żeby nie bolały, więc jak dziś już je poczułam to od razu rozczarowanie. Choć mała nadzieja jeszcze jest póki @ nie przyjdzieOch u mnie jedyne co się nie zgadza to mam zaparcia od 3 dni. Przed @ zazwyczaj jest na odwrót. No ale ten ból piersi idealnie tydzień przed spodziewaną @ jest zawsze. Jeszcze nie testowałam a już czuje się zawiedziona.